Romeo i Juliet Claire Danes i Leo DiCaprio modne i stilske lekcije | BA.rickylefilm.com
Modu

Romeo i Juliet Claire Danes i Leo DiCaprio modne i stilske lekcije

Romeo i Juliet Claire Danes i Leo DiCaprio modne i stilske lekcije

8 puta Romeo i Julija inspiriran naš stil

Baz Luhrmann Romeo i Julija drži mjesto u srcima većine ljudi. Koji nije želio da bude Claire Danes kao mladi Leo DiCaprio se popeo na balkonu da proglasi svoju instant ljubav prema njoj? Ili, da budem onaj koji viri koketno kroz akvarijum na stranca oni dopadao ludo?

Priča o Romeu i Juliji - Young Love u sredini odraslih sukoba - nikada ne stari, zbog čega je Lily James i Richard Madden se reprizirati glavnim ulogama ovog mjeseca, ovaj put na londonskom West Endu fazi.

Povrh toga, Luhrmann je zanosan filmskoj verziji ima 20 godina i ove godine, daje nam povod da se osvrnemo na svoje nezaboravne kostime - koji još uvijek imaju dovoljno 90-ih žaliti da nas drži zainteresovan.

Bez daljeg odlaganja, evo kako Romeo i Julija inspiriran naš stil (slušati soundtrack filma za punu nostalgičan zadovoljstvo):

Romeo havajske košulje

Ništa zahtijeva pažnju kao Leo DiCaprio tražim sklon razmišljanju u hrabar havajski majicu. Bismo uparili sa ovim sa visokim strukom teksas mini i sandale.

Juliet je savršen LWD

Koji ne želi da nosi malo bijeloj haljini ovo savršena? Bar anđeo krila, to je ženstven bez previše nervozan i carstvu linija dodaje vintage ruba. To je ujedno i haljinu koja vjerovatno je Romeo zaljubi u Juliju, tako da smo utakmicu na pokušaj.

Romeo Louche odijelo

Ovdje imamo Leo DiCaprio u odijelu, kao Romeo, pin-up poster naših tinejdžera, a sada inspiracija našim ormarima. Svaki modni urednik vrijedan njihove soli cijeni moć dobro odelo, posebno nosi na takav raščupan način kao Leo ovdje.

Oklop ruke

Pa sve ovo smatra vrlo Zayn Malik na 2016. Met Ball Gala. Mislili smo da Vikao off Robocop, ali možda je mislio kao moderni Romeo sve zajedno.

Juliet dečko T-shirt

Suze na stranu, oh kako smo željeli da izgleda ovako dobro u prevelikim majicu i traperice.

Tibalt je bad boy look

Tibalt, Juliet rođak, nije bio mladića znakova i prikazati njegov napast kroz sve-crno kauboj-meets-pirat izgled. Dok smo mogli napustiti slomiti baršun majicu, mi smo u korist deblji pojasa i moderniji silueta - vrlo Kate Moss sperma Keith Richards.

Juliet venčanicu

Juliet venčanicu je takav 90-ih osjetiti da je, posebno na dugme detaljima. To je stidljivim, nenametljivi izbor - vrsta haljine možemo zamisliti Keira Knightley nosi.

Juliet mornar šešir

Istina Julija nije bila u njenom najsretniji mjestu kada je nosila ova slatka mornar outfit, ali joj je samouvjeren nautičkih šešir stvarno je super.