Satin: moda slave 2018 | BA.rickylefilm.com
Modu

Satin: moda slave 2018

Satin: moda slave 2018

Svako nosi: SATEN

Od Zendaya slip haljinu, Emma Stone bordo ljepote, možemo razbiti taj trend.

Satena izgleda tkaninu izbora u zadnje vrijeme. I potpuno smo dobili žalbu.

To je moderna, seksi, i nešto više pristupačne verziju svog bliskog srodnika, svila, ali i dalje izgleda luksuzno i ​​skupo.

A postoji toliko mnogo načina da se to nositi: djevojka trenutka Emma Stone nosila bordo klizanja haljinu u tkivu, Zendaya 's dječjom Choice Awards haljinu ušao naranče, dok je Lily Collins eksperimentisao u bombarder haljina od stvari.

To je sjajna, sjajna, i da će učiniti bilo koji nosi osjećati kao totalni boginja. Verujte nam: da nikad nisi poznat radost dok ste pao komad satena preko sveže obrijanu nogu.

Do Kids Choice Awards, Zendaya je nosio prekrasnu satena naranče slip haljini sa zelenim čizme.

Emma Stone je prisustvovao London filma La La Land nosi satena klizanja haljinu The Row, koji je uparen sa crnim Jimmy Choo sandale.

Adriana Lima je oh tako seksi u butinu-Split crnog satena haljina. I nije ona crveno-usne savršen ljepotu izgled da ide s njim?

Winona Ryder je sleteo satenskom LBD do vrha naših želja.

Naša Februar Cover Girl Rosie Hungtington-Whitely nas skoro izmoren naša mesta kad smo prvi put vidjeli outfit. Njeno blijedo ružičaste do poda Galvan haljinu curila starog Hollywooda glamura.

Jourdan Dunn je slučaj za kaki satena u ovom Burberry haljini. Mi volimo kako je glammed joj izgled sa krznom ukrao.

Alicia Vikander prerađen materijal na moderan način sa ovim midi dužine cvjetne haljini s golim ramenima.

Model Kelly Sawyer nije ništa drugo nije potrebno da ide s njom mornarice satena slip haljini bar nekoliko blistave dragulje.

Lily James je mnogo volio platno, miješa se sa jaknom oblik trenutak, a onda se i pretvorio ga u prokletu haljinu! Ne možemo odlučiti da li ćemo nositi Lili bombarder haljinu, ali u svakom slučaju, mi volimo njen stil eksperimentisanje.

Kate Winslet je pokazao kako nagovještaj satena može napraviti haljinu osjećaju da malo više poseban na Zlatnih globusa 2016. Godine.

Za Rihanna je bilo satena sve. Iz njenog boje šampanjca Dior haljinu da joj šal i sve do nje satenskim cipelama.

Saten pomiješana s dozom čipke? Mi ćemo uzeti. Lola Kirke 's gothic-nadahnut haljinu nas je svrab za naš vrlo vlastiti komad tkanine. I Halloween.
Cool pauk kvačilo, previše.

Jessica Chastain je puna na poda satena u ovom grčkom stilu zelene haljine.