Srednja djevojčica 10 godina na direktoru izlijevaju tajne | BA.rickylefilm.com
Modu

Srednja djevojčica 10 godina na direktoru izlijevaju tajne

Srednja djevojčica 10 godina na direktoru izlijevaju tajne

Amanda Seyfried skoro igrao Regina George u Mean Girls

Mean Girls možda dogodilo prije deset godina, ali naša opsesija sa Tina Fey komedija nije umro.

Dakle, iako mi i dalje pokušava da donese dogoditi noseći Mean Girls nakit, a pozivajući se na film kad god je moguće, mi smo također uživaju intervju s direktorom filma, koji prosuta neke velike cast tajne.

Prvo, otkrio je da je Lindsay Lohan nije želio da glavnu ulogu jer je prvobitno vrhom da igra Regina George:

"Njen energija je vrlo agresivan, testosteron-laden energije, a to je upravo ono što sam znao da su potrebni za Reginu", rekao je Mark Waters. "Kada sam dao njoj, ona je kao," Ja jebeno volim Regina George! To je upravo dio želim da igram. "

Lindsay je imao jaku konkurenciju, međutim. Rachel McAdams je ušao pročitate Cady, ali ga je smatrao "prestar" za tu ulogu. Tako je pročitala za Regina, i direktori su oduševljeni - zato što je uplašena Lindsay Lohan!

"Kada Lindsay je postupao s Rachel, dobila je vrlo stidljiv, jer Rachel je bio stariji i vrlo ostvarenim glumica", rekao je Waters. "Ona će doći u sobi i ne razgovara sa Lindsay - bila je vrlo fokusirana Lindsay vrsta postao nervozan oko nje, i mislio sam da je, više od svega, je trebalo da bude odlučujući faktor, činjenica da je ona pogođena Lindsay. Na taj način."

Amanda Seyfried je i jak kandidat da svira Queen Bee. Waters je dodao:

"Ona je testiran za Regina i bilo nekako sjajan, i vrlo različit od Rachel pristup. Nastupala je u mnogo eteričnog ali ipak nekako strašno način. Bila je više zastrašujuće, ali čudno, manje zastrašujuće."

Ali, srećom po nas, Waters i njegov tim je odlučio da baci glumice u Plastika ulogama koje su trebali igrati. Možete li zamisliti da Amanda Seyfried kao Regina? "Da li je buter ugljenih hidrata?" vjerovatno ne bi imalo isti prsten na njega.

Izgleda da je Lindsay ogroman potencijal zvijezda nakon Freaky Friday koji su ih odlučili da joj se heroinu, Cady.

Govoreći o Lindsay, ona je odlučila da proslavi desetog rođendana filma družeći se sa niko drugi nego "previše gej da funkcioniše" Damian, aka Daniel Franzese. Nadajmo se da će je konačno dobio svoj roze majicu.

[Instagram id = "kD33z0pcy_"]

Uloge ovi akteri i glumice * skoro * igrao