Sretan Bday, Rosie Huntington-Whiteley - sve vaše modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Sretan Bday, Rosie Huntington-Whiteley - sve vaše modne vesti

Sretan Bday, Rosie Huntington-Whiteley - sve vaše modne vesti

Happy B'day, Rosie!

Postoje neke činjenice mode vi jednostavno ne mogu tvrditi: Karl Lagerfeld je kralj, Marc Jacobs ne stari, sve stvari su bile više seksi kada Tom Ford bio na Gucci, i Rosie Huntington-Whiteley može izvući odjeće da nekoliko drugih bi se usudio. Kako bi proslavili catwalker rođendan, osvrćemo na odjeću koja samo izgledaju bolje na RHW

April 2013

Ko bi drugi mogao napraviti Barbie šik privlačnije od Rosie? Naravno, mnogi model (i Miley Cyrus) su zategnut stomak, ali dugo, sjajni brave ovaj Brit i Malibu svijetle hip-ljubitelji zapečatiti dogovor.

April 2013

Ove paisley pantalone efektivno bi ličiti PJs na bilo koga drugog. Rosie je jedan-povisio utakmicu u vrećaste bluzu i preko veličine okvira. Mi volimo njen rad.

Februar 2013

Maslinasto zelena kožne pantalone, rebrasti rumenilo boje Knit i peep-toe smeđe čizme? Hajde, djevojka je za izazov. Ovaj šareni recept nije, ponavljamo NIJE, siguran-vatra krojački jelo da probam kod kuće.

Nov 2012

A Brassy steznik koji cvjeta u beli grudnjak vrhu (dizajnirao Burberry, naravno) neće biti lako za mnoge da izvede (to metalik nijanse ne radi nikakvu uslugu za nečije ten), ali Rosie je sve ramena i šiljastim sudovi naprijed.

Juli 2012

Ah, kombinezon. Ona je bila mana u mnogim zvezde ormar; zahtijeva duge noge, savršen krojenja i malo perjanica nositi ga. Srećom Rosie ima onih u piku, uz dodatni bonus ne izgleda kao Charlie Angels izgnanik.

Maj 2012

Koliko nisko može ti?
Odgovor: Šanse su ne kao niska kao gđa HW.

Jun 2011

Iako je Jessica Rabbit je tu / to uradio, mi smo pljeskala napore Rosie da počini na haljinu bez izgleda kao crtani film u tom procesu.

Jun 2011

Ona je jasno voli da tango sa 70-ih godina. Ovaj kremasti, potpuno backless broj možda neće raditi za mnoge, ali prokletstvo, mi inspiraciju.