Šta će Netflix doći 2018. godine? Decembarsko izdanje | BA.rickylefilm.com
Modu

Šta će Netflix doći 2018. godine? Decembarsko izdanje

Šta će Netflix doći 2018. godine? Decembarsko izdanje

Što je novo na Netflix Velikoj Britaniji u prosincu?

Ovaj novi raspored će vas očajnički želi ostati u ovoj Božić.

Potreban novi Netflix opsesija? Imamo pravu stvar. I dok smo vas, ovdje su sve TV emisije ne smijete propustiti u 2017. Godini.

Serija epizoda originalne možete pijanka sat u jednom potezu

The Crown: Sezona 2

Datum izlaska: 8. Decembar

Navijači Crown, radujte se. Nakon izuzetno uspješne prve serije zaradu i emisije i njegova glavna zvijezda Claire Foy Zlatni globus, The Crown će biti pravi kraljevski povratak na Netflix ovog Božića. Na početku nove ere, kraljica Elizabeta se bori da podrži dugogodišnje tradicije dok navigacije svetu koji se menja oko nje.

Dark: Sezona 1

Datum izlaska: 1. Decembar

Ako ste čudnije stvari fanatik onda ovaj novi Netflix serija će biti pravo u svoju ulicu. Dark, njemački triler, je evropska križ između navedenih hit seriji i 90-ih godina klasičnih Twin Peaks. Priča je prilično slično - Nestalo dijete postavlja četiri porodice na mahniti lov za odgovore. Njihova potraga za krivcem unearths grijehe i tajne malog grada. Smatramo da će to biti novi favorit.

Lako: Sezona 2

Datum izlaska: 1. Decembar

Nakon urnebesno prve sezone, Chicago set komedija serija se vraća kao povratak likova i nova lica navigaciju uspone i padove odnosa, prijateljstva, obitelji i još mnogo toga.

Bill Nye Saves the World: Sezona 2: Part 1

Datum premijere: 29. Decembar

Bill Nye je Emmy nominiran talk show serija vraća i ovaj put, on govori sve stvari sna, droga, Internet Security i još sa svježim hrpa poznatih gostiju i stručnjaka nauke.

Manhunt: Unabomber

Datum premijere: 12. Decembar

Ova nova mini serija priča priču o lovu FBI-a za Unabomber u 1990. Suočeni s nekoliko tragove i sve uspaničene javnosti, agente Jim "Fitz" Fitzgerld, poziva na novu vrstu profiler da pomogne pratiti ga.

Dope: Sezona 1

Datum premijere: 22. Decembar

Sniman iz perspektive trgovaca, korisnici i policije, živopisnog novi mini serija se pogleda na rat protiv droge.

Izbrisani: Sezona 1

Datum premijere: 15. Decembar

Nakon što je njegova majka je ubijena, čovjek putuje 18 godina u prošlost i ima šansu da zaustave otmice koja je živote troje njegovih drugova.

Nedeljnik epizode

Riverdale Sezona 2

Tjedno od: 7. Decembar

Riverdale se vratio i nismo mogli biti više uzbuđeni. Ovaj put, sezona će se sastojati od 22 epizoda (da, u cjelini 22 epizoda - EEK) umjesto 13 epizoda u prvoj sezoni. Tu će biti i neke nove likove, uključujući Veronica tata, Hiram Lodge. Ali što je najvažnije, koji je pucao Archie tata? I da li je on mrtav ?! Uskoro ćemo saznati.

Dynasty: Sezona 1

Tjedno od: 7. Decembar

Prva sezona 1980. Aaron Spelling je primetime sapunice o načinu života je bogatih, poznat i zla premijere na Netflix u oktobru. Prva sezona će se fokusirati na ulje baron Blake Carrington koji udaje Krystle, i njegova kćerka, Fallon, koji se udaje za Jeff Colby da spasi svoje obiteljski posao od propasti.

Outlander: Sezona 3

Tjedno od: 4. Decembar

Stoljećima osim, Claire i Jamie borba da se krene naprijed sa svojim životima, a proganjaju sjećanja na izgubljenu ljubav u trećoj sezoni Outlander.

Određena Survivor, Sezona 2

Tjedno od: 4. Decembar

Uz zavjeru više alarmantno nego ikad, vatrena pravnik predsjednika Kirkmanovi pridružuje i agent Wells formira savez sa britanski špijun u drugoj sezoni na Određena Survivor.

Originalni filmovi koji dolaze.

Svijetao

Datum premijere: 22. Decembar

Dugo očekivani Netflix film u kojem glumi Will Smith konačno lansira ovaj Božić i ne možemo čekati. Film, u režiji David Ayer - čovjek koji stoji iza Suicide Squad i End of Watch je postavljena u alternativu današnjem gdje ljudi, orci i drugih mitskih bića koegzistiraju. To prenosi poruku zajedništva i učenje da se prihvatanje jedan od drugog, uprkos našim razlikama - poruku svi moramo podseća u našem sadašnjem vremenu. Iz toga slijedi dva LA policajaca (od kojih je jedan Smith) koji postaju upletena u prorekao travnjaka borbe.

Božić nasljeđivanju

Datum premijere: 15. Decembar

Naslediti kompanije njenog oca, visokog društva Ellen mora prvo posjetiti svoju malu rodnom gradu, gdje je uči vrijednost napornog rada i pomaganje drugima.

El Camino Božić

Datum izlaska: 8. Decembar

Zaglavila u prodavnici pića tokom navodne pljačke, grupa nepoznatih akcija skrivenih istina i čine neočekivani obveznica na Badnje veče.

Stranac

Datum premijere: 15. Decembar

Kada teroristička bomba detonira u Londonu, što je skroman otac traži osvetu, i izloženosti onih koji su odgovorni za smrt njegove kćeri.

Original dokumentarce da ćete se stalno razmišlja o

Voajer

Datum izlaska: 1. Decembar

Poznati novinar Gay Talese istražuje jedan od najkontroverznijih priča u karijeri - vlasnik motela koji je špijunirao svoje goste decenijama koriste složen sistem specijalno dizajnirana oprema.

Pelin

Datum premijere: 15. Decembar

Errol Morris rekonstruiše misteriozna smrt vojnog naučnik Hladnog rata uključene u tajni biološki program rat.

Druga izdanja da biste dobili uzbuđen

Love Actually

Datum premijere: 14. Decembar

8 Mile

Datum premijere: 12. Decembar

Maid in Manhattan

Datum premijere: 13. Decembar

Mad Max: Fury Road

Datum premijere: 24. Dec

Povratak u budućnost i Back To The Future Part II

Datum premijere: 14. Decembar

Now You See Me 2

Datum izlaska: 31. Decembar

Božić mora-vidjeti filmove te odvesti u prazničnom raspoloženju