Stil Kylie Jenner i moderna crvena lateks haljina | BA.rickylefilm.com
Modu

Stil Kylie Jenner i moderna crvena lateks haljina

Stil Kylie Jenner i moderna crvena lateks haljina

Pričajmo o Kylie Jenner stil (zbog seksi čak i ne prekini)

Kylie Jenner preuzima i ovu haljinu je konačni komad dokaza.

Ona je zbog nadmaši svojim sestrama na Instagram do 2017. Godine i da ima svoj "Otkrij" kanal na Snapchata do kraja godine kroz - Kylie Jenner brzo postaje najuticajnijih Kardashian. Prvo smo postali pomalo fasciniran najmlađi prošle godine Kardashian, pogotovo nakon što je njen Kit za usne rasprodane tako brzo da su ljudi počeli da ih prodaju na eBay-u za 10 puta od originalne cijene. Ona je opet stvar napravio za usne iz razloga ovaj pisac još uvijek ne razumije.

Jenner izgleda da ima ne-gluposti, vrag-may-care, loša devojka stav o njoj da joj sestre ne. Ona datira Bad Boys (ona će rasti od toga jedan), nosi odeću tako seksi Rihanna bi odobrio i stalno viđen kako napušta LA noćnim klubovima. Ona je pobunjeničke bande, i ko može iskreno reći da ne bi želio da izgleda ovo vruće na večernji izlazak? Povodom ovisno, naravno.

I tako dolazimo do svoje crvene lateks haljinu. Dio Jessica Rabbit, dio S & M, Jenner se ne boji da iskoristi njen čistu seksipil. U svom crvenom ansambl, ona je intimidatingly seksi, nedvosmisleno vruće i ona to zna - vidim izbliza Instagram video koji tave preko grudi. Radi se o privlačenju pažnje i osjećaj kao zavodljiv kao Angelina Jolie u svojoj mladosti. U stvari, nije teško zamisliti Jolie nosi sličan izgled natrag u 90-ih godina, ali možda u crnoj boji sa hrabar split, njen pune usne na granici nepristojno.

Činjenica da se radi ima veze sa nonšalantno, badass stav - a isto se može reći i za Jenner stil u cjelini. To može biti za svakoga, to tanka linija između vulgarnosti i zavodljivost, ali Jenner ne zanima ono što smo ionako misle. Na neki način ona je savršena Versace djevojka - nezavisne, jake i otvoreno seksualno.

Ona nije prvi Kardashian kao ljubitelj sa lateks - Kim Kardashian obukla u onome što je izgledalo kao sjajna gips nedavno, ali Kylie vuče ga s više finesa. To je daleko od dobrog ukusa, ali to nikada nije bio prioritet za Kardashians u svakom slučaju.

Kylie Jenner stil: Svaki put je dala nula mode f * CKS