Tako je razbijanje loše završeno, ali postoji li statut ograničenja na spojlerima? | BA.rickylefilm.com
Modu

Tako je razbijanje loše završeno, ali postoji li statut ograničenja na spojlerima?

Tako je razbijanje loše završeno, ali postoji li statut ograničenja na spojlerima?

Da li postoji zastara na spojlera?

Dakle, Breaking Bad je više, a za nas sjedištem u Velikoj Britaniji obsessives to je značilo ili ranoj Netflix gledanja prozor u ponedjeljak ujutro ili kompletno internet zamračenja do sinoć smo stigli kući s posla.

I to je bio dug dan izbjegavanja spojleri. Kada sam provjerio Twitter prva stvar je u ponedjeljak ujutro (to je refleks, OK?), Moj feed bila prepuna Entertainment Weekly živim Tweeting epizode. Odvratio sam pogled, ali ne prije nego što vidim previše o nekoliko sudbine likova. Ali ja sam bio sa žarnom niti! Mislim, nije ni emitovana u Velikoj Britaniji još!

Ali onda sam gledao, pa prva stvar jutros sam, zajedno sa svim ostalim fanovima BB u kancelariji Glamour je sretno seciranje sve o kraj, i da li smo zadovoljni koji su preživjeli i kako. Koji je, kada je refren, "Umukni. Nisam vidio to!" počelo.

Neki jednostavno nisu bili sinoć, ali mnogo više su serija ili više daleko. Još uvijek ga nikad vidio, ali "ne želim da gledam".

Dakle, postoji li zastara na spojlera?

Nakon Igra Red Wedding Thrones "ranije ove godine, Metro je objavio dvostruki stranicu širenje na to samo nekoliko dana nakon što je emitovana. Daily Mail nije imao toliko kao "SPOILER ALERT 'prefiks na sidebar srama. Imaš Précis cijele krvavi nered u naslovu. To je, jasno, nije.

Ali kada si dokono prisjećajući sa nekim o prestiž drama koja je eksplodirala zraka u 2008. Godini, mora postojati tačke u kojoj osoba 3 - ko ga nije vidio - ne stigne do ispod, "ništa ne govori ! " samo u slučaju da jedan dan kupiti kutiju set.

Naravno, ne kažem da treba ići okolo dajući ljudima neželjene spojleri o aktuelnim emisije ili filmovi (Alex: Ostajem apologetski za slučajno govorim završetka Šesto čulo prije nego što ste otišli da vidite u kinu u 1999. Godini), ali kada je u pitanju reći, The Wire? prije je počeo jedne decenije, momci. Vi ste imali dovoljno vremena da sustignu. Ozbiljno, možete posuditi moje DVD-a. Nikad nisam vidio The Sopranos ali znam kako se završava. Web članak pročitao sam to spomenuo u odnosu na drugu predstavu. Tako bi trebalo da bude ljut na internetu za 'propadanje' a pokazuju da je završio u 2007. Godini?

Ono što ja predlažem je ovo: "Pokvario 'traje je vremena potrebno za film ili pokazati da izađe na DVD-u, plus, recimo, 3 mjeseca bi moglo proći da ga gledate (da sam velikodušan Svi to znaju. Ako je dobro, vi ćete pijanka odmah gledati cijelu stvar). Onda, ako nemate pravo kanala ili ići u kino mnogo si i dalje u s priliku da budem dio zeitgeist. Dogovoreno?

Iako je druga stvar napomenuti o Breaking Bad finale je bio da je to najgledanija epizoda emisije, pogotkom 10.3million gledalaca. Da li to znači da ljudi koji nisu gledao prethodnih sezona podešene samo da sazna kraj? Jer to je samo čudno.

Telly Addicts Pazite! Jeseni TV pregled