Taylor Swift Myspace blog najbolji bitovi | BA.rickylefilm.com
Modu

Taylor Swift Myspace blog najbolji bitovi

Taylor Swift Myspace blog najbolji bitovi

8 puta Taylor Swift je uskrsnuo MySpace blogu je bila čista emo

Kada ste svjetski poznata zvijezda, tu je uvijek strah da svoje prošlosti može biti iskopala jedan dan. I to je upravo ono što se dogodilo na Taylor Swift, kada joj je sredinom Noughties MySpace blog ressurected od cyber prostoru nedavno. Postoji samo jedna riječ za to: GOLD.

Blog je apsolutni žarište za sve cringey tinejdžerske stvari Taylor radije ne bi se podsetio, od retro autoportrete u sramotim zamišljeno o veverice i preko upotreba riječi "yayyy".

Evo najviše emo trenutke iz Taylor MySpace blogu. (Soz, Tay. Znaš da te volim.)

Kada je objavljeno ove fantastične fotografije

TBT evo slika od Taylor Swift iz nje myspace dana pic.twitter.com/wZBqj0WkAG

- Hannah komore (@hanchambers) 18. Avgust 2016

Crna kosa: provjeriti. Fringe u lice: provjeriti. Sulky izraz lica: check ček.

Ova stvar srca osjetio

"Volim sve djevojke koje imaju moju pjesmu na njihovom MySpace. Volim ljude koji dolaze na moje predstave i stavio slike na ovamo. Volim ljude na tim emisijama koji pjevaju zajedno sa mnom. Volim čitanje priča u e-poštu neki tako dirljivo su mi dali jezu. Volim svaku osobu koja je želio moj autogram, jer za život mi je da nikad nisam mislila da bi to značilo nešto nekome za mene da napišem svoje ime dole. Malo volim djevojke koje stoje u skladu sa svojim majkama kao što sam radio. To sam bio ja. Volim par koji je plesao na moju pjesmu na svoje vjenčanje. Svaki komentar, pismo i poruku. Volim ljude koji slušaju radio. Volim svaka osoba koja čita ovo, jer si me pustiti u svoj život. "

Cor. Samo idi napisao pjesmu o tome, Taylor.

Kada je objavljeno ovo slučajnost o vjeverice

"Vidio sam crni veverica ispred moje autobus, penje se na drvo. To je bila crna veverica. Mislim, koji je znao da vjeverice ikada bili sve samo ne sivo? Prošetala sam govorio svima o tome, i niko me nije vjerovao. Bilo je super ".

OMG ROFL LOL!

Ova epska preko objašnjenje

"To je Badnjak. Skoro. I do sada danas, moja mama i ja smo proveli cijeli dan priprema nadjev i Turske i everythinggg. Onda. Naš pećnica slomio. Nisam baš siguran šta ćemo da radimo sve ovo iskušenje , jer navodno na Božić je apsolutno potrebno imati puricu. Ali siguran naše pećnica upravo pukao. Ha. To bi trebalo biti zanimljivo. Vidite, ja bih bio sasvim zadovoljan ništa ne jede za Božić večeru, to je Božić. Hrana zar t ono što ga čini super za mene. "

Zaustaviti odmah.

Ova zanimljiva izvještaj o vremenu

"Ja sam na Floridi sada, a to je toplo napolju. Malo je smiješno, jer smo bili samo u Pennsylvaniji i je hladno."

Smiješno da, Tay.

Njen spelling bee prvenstvo

[Twitter id = "766113312857853956"]

To pout.

Njen fangirl trenutku preko Rihanna

"Vrhunac moje TRL iskustvo je postajao da razgovara sa Rihanna. Volim Rihanna. Ona je neverovatna i prekrasna i tako cool za razgovor. Mnogo vremena, Superstars imaju velike svite oko njih i stvarno je bilo zastrašujuće i čudno. Ali Rihanna imao jedan, možda dvoje ljudi s njom. Bilo je tako kul da vidim. Backstageu razgovarali smo tijekom pauze za reklame i ona je bila stvarna i odlaznih i zabavan. Jupi. :-) "

Jej! Swifty prilici nije naučio umijeće igrajući kul.

Kada modernom svijetu eksplodirao njen um

"Obratite pažnju na sve čudne slike sam postavljanje? Pa, moj laptop ima kameru u sebi, i tako sam uzimao sve ove različite slike s različitim tretmanima boja i takve stvari. Volim ga."

To je lijepo. Hvala ti.

Taylor Swift je stil samo nastavlja na sve bolji i bolji