Teorija igre Thrones o Sansi i Aryi bi bila EPIC ako je istina | BA.rickylefilm.com
Modu

Teorija igre Thrones o Sansi i Aryi bi bila EPIC ako je istina

Teorija igre Thrones o Sansi i Aryi bi bila EPIC ako je istina

Ova igra teorije Thrones o Sansa i Arya bi EPIC ako je to istina

Evo dokaza.

Upozorenje: Game of Thrones spojleri napred.

Mi smo do kolena u sedmoj sezoni Game of Thrones, što znači da je teorija ventilator niču online lijevo i desno (kao što su Jon Snow se iznenada mrtvih u sezoni šest). Većina njih su smiješno, ali malo njih ima zasluga kao što je ovaj o Sansa i Arya, koji cirkuliše na Reddit nakon epizode u nedjelju ( "Stormborn"). Svi se sjećamo iz "Stormborn da Arya odlučuje da se vrati u Zimovrel kad je shvatio njen brat / rođak je živ. (Ona smatra da je ova iz Hot Pie.) Kad je to rekao, ova teorija sugeriše VT je zapravo aludirajući na Arya povratak kući za a dok je sada mnogo pre nego što "Stormborn" ili Hot Pie priznanje.

Evo dokaza: Sjećate li se kada je tokom treninga sa bezlična muškarcima Arya ubio Waif? Nakon ovog se dogodilo, rekao je Jaqen H'ghar, "Konačno žena niko", na koji Arya odgovorio: "A djevojka je Arya Stark of Winterfell, a ja idem kući." Osvježiti svoje pamćenje u videu (ispod) ako ste zaboravili. (I to je potpuno razumljivo ako jesi. Imate je otkačen.)

Sada, usporedite to sa kada, rekao je Jon Snow Sansa da on nije dao Ramsay Bolton je opet povrijediti. Sansa hladno odgovorio: "Niko ne može da me zaštiti. Niko ne može da zaštiti bilo koga." Na prvi gledanje, ove dvije scene nemaju ništa zajedničko ali šta ako Sansa nije zapravo odnosi na nikoga kada je rekao da "niko"? Šta ako je to bilo kod za "Arya"? (Prva scena u suštini izjednačava pojam "niko" sa Arya.) Možda Sansa je stvarno rekao da Arya je na putu u Zimovrel da je (i, pa, svi) zaštite. Ona živi u Winterfell, na kraju krajeva.

Naravno, ova hipoteza je kontingent na dva vrlo osnovne reči koja ima poseban, tajni smisao. Sansa Mogao sam upravo izrazivši strah od Ramsay Bolton-ali to nije zabavno. Game of Thrones je tako zagonetan i kompliciran da je potpuno moguće teorija kao što je ovaj.

Dođite spusti da vidi Sansa i Arya biti najslađi IRL.

Drago nam je da vidimo ova dva su i dalje jaki. Ovdje je BFFs imaju mazili pred BAFTA čajanku.

Oni su * istinski * drugarima u stvarnom životu, što čini promo obaveze (kao photoshoots) puno zabavnije za par.

Uprkos svim slavu i bogatstvo koje dolazi sa svojim Game of Thrones zvezde, oni i dalje nisu štetne za pijan klub WC selfi.

. Ili kraju večeri predstavljaju-up.

Oni se uvijek može naći nekakve BFF sleepover. Vrste bismo * ubiti * da bude pozvan. Misliš oni gledaju Engleski?

Oni također uživaju uzimajući Mickey iz uznemirena izraza lica svoje GOT lika s vremena na vrijeme. (Maisie je ovaj).

Oni također imaju svoje vrlo vlastiti crvenom tepihu bontonu, koji se ne odlikuje napućene poziranje. Umjesto toga, oni rade ovakve stvari.

Svoje prijeratne provod selfije obično kul. Kao što je ova.

. Ili ovaj.

Oni mogu imati normalan prijateljstvo svađe, previše. Da li jedan nervira sa drugim za uzimanje iznenađenje selfije? Yuhuh.

Oni objesiti zajedno puno van posla, što dokazuje koliko su dobro golu. Prijestolja snima može trajati i po nekoliko meseci, znaš.