Trash Trend Trke Dolazi u Veliku Britaniju - Da li biste probali? modne vesti | BA.rickylefilm.com
Modu

Trash Trend Trke Dolazi u Veliku Britaniju - Da li biste probali? modne vesti

Trash Trend Trke Dolazi u Veliku Britaniju - Da li biste probali? modne vesti

Da li uništim vjenčanica? Ove nevjeste su

Pitajte bilo kog mlada-to-biti, i ona će vam vjerojatno reći da je vjenčanicu jako ima na listi najvrednije od veliki dan.

Normalno, pre-vjenčanje izgraditi uključuje fer dio vremena provedenog brinete o kojem stilu da pokupi, koja nijansa bijele (ili možda još ako si svadba trendseter kao Shenae Grimes, ispod) da idu na, koliko ili kako je malo provesti, i da li se može smeta ili može priuštiti odlazak napravljen po mjeri ili sa stalka.

Ali nakon što je veliki dan? Brz slame anketi udate žene znam mi je rekla da je nakon razmišljaju o detaljima jednog haljinu za sedmica / mjeseci / godina na kraju, većina nevjeste ograničiti njihov svadbeni haljina na poleđini svoje garderobe, ili ga u skladište, rijetko viđeni.

Tako da smo bili zaintrigirani da čuti o najnovijim trend na svadbeni fotografije, koji kao i mnogi trendovi vjenčanje ovih dana, je skočio preko bare iz zemlje uber-stručni, grandiozan svadbu, SAD-a (bih trebao znati, ja sam bio u više vjenčanja za moju američka porodica tamo nego imam u Velikoj Britaniji).

Pod nazivom Trash je haljina, trend podrazumijeva namjerno upropastiti haljinu odmah nakon veliki dan - čin koji je trebalo da simbolizira pravu ljubav i predanost, kao olupini haljinu nikada ne može biti ponovo nositi.

Već ogroman poslovni za fotografe U Americi, sjajni photoshoots (također poznat kao "Neustrašivi svadba" i "Rock the haljini" fotografijama), obično se uzimaju u neobičnim lokacijama, kao što su odlagališta otpada i napuštene zgrade, sa mladenke modeliranje svoje haljine uništene spaljivanjem, trganje ili samo dobivaju haljine prljave.

Čovjek donosi ovaj trend (koji je nastao u Las Vegasu) preko bare? Fotograf Aran Tomlinson, koji je otišao na društvenim medijima pronaći voljan volonter za svoj pionirski UK Photoshoot. Jednom Rachael Snape, 27, iz Blackburn, Lancashire istupio, Aran, rekao je više žena želi da ga rezervirati, a da on ne može vidjeti druge nevjeste sljedeće odijelo jer su one proizašle u "zapanjujući" i "neobične slike" koji kontrast sa tradicionalnim vjenčanje dan snimaka :

Rachael se složili:

"Haljina je prljav, ali to nije ništa dobro Kemijsko čišćenje nije mogao popraviti... Brides to uraditi jer su imali vjenčanje i oni samo žele da učine nešto drugačije."

Dok slike su upadljivo (vidi Arran rad ovdje), ideja o uništavamo vaše vjenčanje haljina je svakako mišljenje-šestar.

GLAMOUR.com je modni urednik Dana Karlson (koje su se udale u Jenny Packham, i pogledao neverovatno, FYI) priznala je da ne bi učinio isto:

Dok je za nevjerojatno neuredan / nespretna osoba poput mene koji se užasava ideja nošenja sve bijelo kada kažem da mi DO (Razmišljam crnoj zbog nesretna epizoda sa čokoladna fontana na univerzitetu Ball), ove slike žaliti mene jer oni su zabava, jezik u obraz, a oni su reakcija na (razumljivo) opsjednutost tražim savršenom na veliki dan. Što neću.

Ali, šta ti misliš? Tweet nam svoje stavove @GlamourMagUK i #trashthedress.