Tužan povratak težak trend - modni trend | BA.rickylefilm.com
Modu

Tužan povratak težak trend - modni trend

Tužan povratak težak trend - modni trend

Tužna oživljavanje heavage

Kao novostečenu nogomet učenjak priznao sebe, Jimmy Bullard košulju skoro sinoć izbio Twitteru.

Pojavivši se pojavio zajedno sa Gary Lineker i Alan Shearer za Arsenal protiv Hull u FA kupu, Bullard je tražio način da su inspirisani najneverovatnijeg ikona stila Peter Stringfellow; kosa mu je uredno vezana leđa i nosi satena leopard print majicu kažnjavajuće pola zakopčana da otkrije svoj pozlati grudi. Je dodatnom opremom, naravno, s medaljonom.

Dovoljno ne iznenađuje, njegova sumnjiva izbor garderobe izazvao Twitter diskusiju. Jedan korisnik je pitao da li ili ne Bullard je "dođu obučeni kao neku krizu srednjih putar", dok je drugi, rekao je on izgledao kao lik iz GTA Vice City. Drugi su ga u odnosu na Stringfellow, ballroom plesača i više maštovito, "starica iz Eastenders sahrane".

Ali Bullard nije jedini čovjek na nedavno pokaže svoj "heavage". Harry Styles, Kanye West i Russell Brand se i predispozicije za otvorene situacije košulju, koja je navodno za cilj da se setim romantična, raščupana Bohemia estetski. Ovaj čovjek je bio tako kasno, on ne može biti smeta da učine nešto kao konvencionalne i konzervativna, kao da to sve njegove tipke gore.

Pirati i pesnici bili su među prvim ljubitelje ovog spornog izgled - Mislim Johnny Depp u Pirates of the Caribbean. Muzičke legende kroz istoriju su usvojili to; Keith Richards (koji je rock 'n' roll verzija piratske ionako) proveo većinu sedamdesetih u stanju raskopčana rasulu; Freddie Mercury je imao sklonost za imajući grudima; i, nemojmo, zaboravi David Bowie i Prince, koji su obojica nosila frilly, otvorena košulja ili dva u svoje vrijeme.

Međutim, uvijek možete zavisiti Peter Stringfellow i John Travolta u propast trend - Travolta u Saturday Night Fever, i Stringfellow za dodavanje Frank od Eastenders žalbe na sve što nosi. Simon Cowell je također oduševljen.

A sada, zahvaljujući Styles, Marka i sada Bullard, izgleda kao da 'heavage' je ponovo vratio. Hajde da se svi mole za hladnu zimu.