Velike sise nisu NED modni trend, hvala vam puno | BA.rickylefilm.com
Modu

Velike sise nisu NED modni trend, hvala vam puno

Velike sise nisu NED modni trend, hvala vam puno

Moje velike grudi su NIJE 'trend' hvala vam puno

Organi nisu "u trendu", a oni nisu u svijetu za potrošnju. Oni su naši da se oblači kako mi odgovara.

Bok, moje ime je Lindsay, a imam neosporno velike grudi - konkretno, oni su 34Es, što znači da su dovoljno veliki da neke čipkaste brendova ne nose grudnjake u mojoj veličini. (Moram Shimmy, lift, i uvuci se u triple-D šalice, najveći opcija na raspolaganju, obično, i nadamo se gravitacija će biti ljubazni prema meni - dobro, nas.) Nekoliko dana grudima i ja smo osećaj sebe; drugi - u tjednu prije menstruacije, na primjer - mi nismo baš toliko stalo jedni na druge. Ima jedna stvar mi smo uvijek na istoj strani oko, iako: Moje grudi nisu "u trendu". Ja ću opet reći, za ljude u leđa ili, zajedljivo, onih na The Sun, koji je odredio da smo u sred "velike sise" renesansu u nedavnom uredništvo. Zanimljivo; mene i moje tijelo (ili, kao mudri Rachel Bloom jednom rekao teških sise ", samo vreća žute masti") Mora da je propustio dopis.

Nisam shvatio da je "Sise su ponovo u velikom stilu" do New York Post republikovan Sunčeva pažljivi trend komad ove sedmice - i to brzo počeo da svoj put kroz Tviterverzumom. "Mi smo usred velike-sisa pokret", stoji u poruci tweet.

Uz dužno poštovanje, nisam sam kad kažem, "WTF?" Ovdje su neke od mojih omiljenih istomišljenika reakcije.

Hvala Bogu sise su konačno natrag. Propustio sam sise toliko kada su nestali. Https://t.co/g5l2oJwdIr

- eve Peyser (@evepeyser) 1. Avgust 2017

Uzimam sise iz ladice u kojoj sam ih skrivene lo ovih mnogo godina. "Hvaljen biti New York Post", šapućem. "Ti si slobodan." https://t.co/eJCMz9dyPO

- Jenny Jaffe (@jennyjaffe) 1. Avgust 2017

Moram pitati moju mamu ako ona i dalje ima neke svoje stare sise iz 80-ih koji mogu nositi https://t.co/TJ0eqMpslL

- Helena Fitzgerald (@helfitzgerald) 1. Avgust 2017

Znao sam da ako ih je dovoljno dugo da bi na kraju se vratiti u velikom stilu. Https://t.co/RSZtyglavi

- Maris Kreizman (@mariskreizman) 1. Avgust 2017

Volim kako govorimo o ženskim tijelima kao da su boje ili dodatke koji su u jednoj sezoni i van drugi. Https://t.co/1IeZSm4VRK

- eemi (@eemanabbasi) 2 AVG 2017

Priloženi tekst, kao što se pojavio u post, ide reći da smo, imaoci grudi, sada može "stajati uspravno, istisnuti [naše] grudi [s] i radi na taj ženstveni šarm, kao bogate sise su se vratili u stil. " Oh, žao mi je - Nisam znao da moje "šarmantan" anatomija je trebalo da se krije svih ovih godina. I da "stoji uspravno"! Imam jedno pitanje koje se nadovezuje na taj stil savjet: Da li ste probali stoji ravno sa 10 kila sisa visi iz grudi? Da, moja slouching nije od stida i skromnosti; držeći moje grudi se satima Effing boli.

Ali, hajde da se obrati razloga autor zove ovaj "dojke renesansa": Nedavno je broj poznatih nosi siluete dekolte nose se povećala. Prošle sedmice Rihanna ubijen je u nevjerojatno prekrasnom Giambattista Valli haljinu na premijeri Valerian; Emily Ratajkowski često odlučuje za dramatičan, maštoviti večer, kao što je Julien Macdonald haljinu iznad featured; i, naravno, tu je Kim Kardashian, koja može biti zaslužan za izgradnju čitavog carstva baziran na njenog ličnog sklonost za sve stvari koje tijelo con-pogotovo ako je Balmain. Ovi primjeri i ovih tijela osoba je ono što je, prema koloni, napraviti velike grudi prihvatljivo - čak i trendi.

Naravno, to je vrijedno priznanje da Sunce i post nisu jedini publikacije kriv za ovo strahovitih konfuzije što označava mode komentarima i ono što je stvarno samo objektivizacije ženskim tijelom. Prečesto vidimo mediji tumače promjene u dizajnu i stilu kroz prizmu kako izgleda na ženskih ispitanika. Nosi haljinu koja će izgledati čudno s grudnjak bez jednog, a onda se usudio da pokaže obris bradavice? To je smatrati "ormar kvar." Da li se sjećate kada su pušaka proglasio "stvar"? Ah, to je bilo. Zabava.

Da, ako učiš piste, možete vidjeti oživljavanje niskog dekolteom, vidjeti-kroz tkanine, i ključne kosti ležajevima siluete. To je, moglo bi se reći, je trend. Sisama oni mogu ili ne pokaže? Ne.

Možda najviše nervirala me, međutim, bio je icky način na koji su opisani odjeće ovih navedenih poznatih '. "Rihanna rizikovali pucanje iz nje obimne crvenoj haljini", kolona stoji. "Ona ne može vezati one štence dole kako biste prikrili svoje ženske obline," nastavlja, otpisana pod krinkom tijela pozitivnosti. Ona zaključuje: "Osnovno pitanje ovdje, da li tvoje sise su velike ili male, da treba slaviti naša tijela Ako imaš sise, onda ne da se stidi od njih Budite ponosni na njih..."

U redu, ali da se izjednače naše izbore osobni stil na to kako se osjećamo u našim tijelima uzima sve osjećaj agencije (i krojački kreativnost, što se toga tiče) od nas; podrazumijeva nosimo samo low-cut vrhova na "ponosni" našeg grudi. Za zapisnik, sise i ja ću biti dobro u svemu smo odlučili da nose-previše talasast midi haljina ili ne.

Gdje ovaj komad mogao biti proslava slobode žene moraju da nose šta god hoće bez označen - ili samo ravno pisanja-up kako uranjajući dekolteom i sisa prozora (one izrezi smack-DAB u centru grudi) - se dešavaju, razgovor bio usmjeren pravo na ženska tijela i kako se oni doživljavaju u odjeću. U tome leži problem. Za ponavljanje, po ko zna koji put: Vodene nisu "u trendu", a oni nisu u svijetu za potrošnju. Oni su naši da se oblači kako mi odgovara.