Vremenska prognoza moda i lepota - šta da nosite ove nedelje | BA.rickylefilm.com
Modu

Vremenska prognoza moda i lepota - šta da nosite ove nedelje

Vremenska prognoza moda i lepota - šta da nosite ove nedelje

Evo šta treba nositi tokom ove sedmice lud Vrijeme

GLAMOUR samoj vremenskih djevojka za sedmicu Rebecca Fearn navodi kako bi se utvrdilo što kolege iz Londona stanovnici treba da nose u pripremi za ovaj tjedan prognoze (čak smo super-nametnutih joj lice na ispod vremenu dama tako da je potpuno legalno). Preko vas za ovaj tjedan je prognoza, Rebeka.

Dakle, američki Istok-podmetači su uhvaćeni usred neke prilično strašne vremenskim nedavno. A snijeg oluje imenu Jonas, je uzimanje New Yorku i drugim istočnim područjima apsolutnom oluja (pun definitivno namijenjena).

Dok smo svi nadali naši prijatelji preko bare su čuvanje toplo i sigurno, mi smo i slušali izvještaje o malo domino-efekt na naš vrlo vlastiti vremenu. Jedan pogled na vremensku prognozu ove nedelje i možda razumljivo osjećati malo zbunjen. U jednom trenutku je sunčano i vlažno, sljedeći, tu je kiše i vjetra u izobilju. Imajući to u vidu, moram da razmišljam o onome što treba sve nosi.

Ponedjeljak: Oblačno i blage s mogućnošću vrlo visoke VLAGE

Da, znam da u ponedjeljak gotovo više, ali nadamo se da danas primetili ozbiljno visoke vlažnosti. Bilo je prilično oblačno i blage, toliko da sam se znojio se oluja u mom promašaj krzna jakna (TMI? TMI.)

Ne zaboravite ovu epizodu sa neposlušnu kosu vlagom Monica na Barbadosu? Da, to mi je bio danas. #WorkingIt

Iz tih razloga nadamo se da ćete se odlučili za elegantan pletenica ili podignuta kosa danas vas spasiti od pakla vlage. Kako bi bilo nešto ovako? Ili šta je ispod?

No, ne možemo svi izgledati kao Lily Aldridge. Ali možemo ukrasti frizuru.

Utorak: Priča o dva tipovi vremena. U jutarnjim satima ćemo uživati ​​u suh svijetao jutro. Ali kasnije, kiša će doći. A kad pada kiša, to će POUR.

Ozbiljno, samo šta se dešava sa vremenom ove nedelje ?! Jedan minut uživamo svijetle suho jutra, a na drugu, baš kao što smo uljuljkani u lažni osjećaj sigurnosti, nebesa otvorena.

Držati na suncu živi s nekim svijetle duge habanja. Imamo cijeli galerija inspiracije sa šarenim nijansama a-dosta. Pogledajte ovdje. Zašto ne i ofarbaj kosu šokantno duge hlad? To je jedan od načina da zadrže raspoloženje svijetle živi u kancelariji.

Srijeda: Rainy sa puno vjetra. Međutim, u šokantan preokret, danas će imati uspone od 14 stepeni. A ?!

Pa, mi definitivno znati šta ne treba nositi danas:

Ali kako o Miley stilu cvjetne letnje haljine (to će biti slab do umjeren, na kraju krajeva), slojevita s faux-bundu, neki Wellies, a Katy Perry frizuru gužve, svi za borbu protiv dosadnih kiša i vjetar. Zar nisi čuo? A mis-odgovara outfit je najbolja vrsta.

Četvrtak: Zbogom vlage.

Disati uzdah olakšanja jer danas će biti mnogo manje vlage, ali to ne znači blagi pad temperature sa zimskim hladnoće polako raste okolo.

Dobra vijest? Konačno možete ponovo nositi kosu bez straha od Monica-kose. To će također pomoći zadržati vam Toasty toplo.

SS16 je sve o super-ravno brave - zašto ne Iskopajte ravnanje i dati im go ?!

Petak: Uvođenje najnepredvidljivije dan u tjednu je na vremenske mudar. Rainy čini će pogoditi tokom dana.

Mislimo danas poziva na pravopisa vlažnih-izgled kose. Uostalom, vaše brave će se padala na ionako, zar ne?

Subota i nedjelja: Mi smo službeno odustali.

Spojler popustu: to će biti kišovito. I vjetrovito nego što je bilo sve sedmice. To će biti hladno i jadno pa ako ste nešto poput mene, vi ćete želite biti ultra udoban cijeli vikend.

Budi kao GLAMOUR samoj Urednik Jo Elvin i rock neke svile PJs izvan vašeg doma. U korak sa ovonedeljnog vremenu verovatno potpuno istrošene te, tako da je prilično puno ništa drugo za to. I da, oni mogu izgledati vrlo šik.

Jebi se vlažnost kose! 16 frizura ideje da stavi kovrče nazad u uglu