W Rock Tea na W Hotel Leicester Square - obilazak kritike | BA.rickylefilm.com
Modu

W Rock Tea na W Hotel Leicester Square - obilazak kritike

W Rock Tea na W Hotel Leicester Square - obilazak kritike

PREGLED: W Rock Tea u W Hotel Leicester Square

Ono što je najviše rock 'n' roll pića u svijetu? Ne, ne pivo, viski, koktela ili čak Champagne - zahvaljujući W Lounge & Bar u W Hotel Leicester Square, to je sada službeno popodnevni čaj.

Ali mi ne govorimo prosečna scones i peciva fare - oh Naprotiv. Mislim ljubičasta-hued Battenburg inspiriran Jimi Hendrix Purple Haze, ružinih latica ukusom spužva centrirano s marmeladom kao hommage 80-ih kosa metal benda Poison svake Rose ima Thorn i puslice cevima u obliku Rolling Stone poznatom Sticky Fingers amblem, sve servirano na slojevite gramofonskih ploča. Lud? Da. Ali nesumnjivo zabavno.

Čaj počinje sa okruglim Dark Side Of The Moon prst sendviča: duge bosiljka, karamelizirani luk, raž i bijeli kruh ispunjen sa šunkom, krastavac, losos i Curried piletina, nastao kao oda legendarni Pink Floyd albuma.

Narednih rekord do nominacije za tradicionalne, sa ukusnim izbor svjetla, pahuljasto mini scones, koji su u pratnji debelim zgrušane vrhnje i domaći pekmez. Sjedeći side-by-side su Sticky Fingers puslice Rolling Stone, naš lični favorit, Runaways inspirisana Cherry Bomb - taline-u-usta, pijani slatko, koji se sastoji od rakije natopljene trešnje uvukla u mascarpone i mlijeko čokolade na čokoladu spužvom. Epski.

Vrhu tier čini način za svjetlucave Purple Haze Battenburg, i Aerosmith počast, Sweet Emotion - a passionfruit pire i žele u čokoladi ljusci).

Zaokruživanje celu stvar je u Londonu Burning - mega-Chocolatey krema Desert u čaši, prelivena tost Marsh omeksa. Ime je dobio po The Clash pjesmu istog naziva, to je prikladan kraj za super-slatka izbor.

Reinventing nešto kao i voljen i tradicionalne kao i poslijepodnevni čaj je rizičan posao u najbolja vremena, tako da pozdravljamo W Hotel London zbog pokušaja svoju jedinstvenu interpretaciju na klasične i idu sve se na tome. Naravno, the Dark Side Of The Moon sendvič pladnju mogao biti korak previše slaba, ali to je u redu, različiti, a svakako su nas smile.

W Rock Tea košta 25 € po osobi, a dolazi s izborom čajeva i drugih pića.

W Hotel Leicester Square, 10 Wardour Street, W1D 6QF, http://www.wlondon.co.uk/w-hotel-bar

PREGLED - pasu NA VISTA, Trafalgar HOTEL

THE ULTIMATE DOS i ne treba raditi u dijeti

Dijeta AZ - SVE ŠTO TREBA DA ZNATE