Zvezde društvenih medija koje će paziti 2018 | BA.rickylefilm.com
Modu

Zvezde društvenih medija koje će paziti 2018

Zvezde društvenih medija koje će paziti 2018

5 zvezdica društvenih medija za gledanje u 2015. Godini

Ovisni na Instagram, love YouTube ljepote tutoriali? Nisi jedini - neki od 2014s najvećih zvijezda je slavu preko društvenih medija (Zoella, anyone?), I 2015. Je postavljen da se ne razlikuje.

Da bi vam pomoći da pronađete svoj omiljeni novu modnu i ljepotu zvezdica smo pretražili YouTube, Instagram i blogosfere, a to su imena predviđamo će biti ogroman iduće godine. Počnete da ih pratim, ASAP.

The Vlogger: Olivia Purvis

Ko je ona? Olivia Purvis je ostao uspješan način života blog Šta Olivija li za četiri godine, a zahvaljujući svojoj strasti za fotografijom i sklonošću za poklapanje nju kostime dana Retro automobila, ona je već jedan od GLAMOUR omiljenih Instagrammers. I sada, ona je također okrenula ruku Vlogging. Ona je objavljeno samo do sada nekoliko videa - uključujući i ljepotu tutorijale i putne poslastice - ali ona je već dokazuje da je YouTube hit.

Evo njene smokey tutorial oko za početak.

Svestrani: Tanya Burr

Ako već niste ljubitelj Tanja solo avanture - ona blogove i jela od ljepote, kose i život savjete o njoj YouTube kanal - onda više nego vjerojatno da ćeš je prepoznati kao jedan od Zoella je bessies i saradnika. I dok smo sigurni Tanya će nastaviti da joj raste već OGROMNA Youtube sljedeće 2015. Godine, velika vijest je da je zgodna za petama joj BFF sa komplet knjiga za javnost će biti objavljena po Penguin zove ljubav Tanja. Ukratko: ona je o eksplodirati-up.

The Insta Pro: Carrie Harwood

Wish Wish Wish bloger Carrie Harwood miješa mode, putovanja i hrane s puno kapric na svom Instagram feed. To je lijepo pucao i imperativ za mačka ljubitelje i fanove hamburger. Upozorenje: nećete biti u stanju da zaustavi klizanje.

@wishwishwish

The Beauty Blogger: Usne Tako Facto

Malo smo opsjednuti Meg Lucas 'ljepote blog Lips Dakle facto - ne samo da je estetski prekrasna, ali jela iz iskren komentari i pomoći sezonskim savjet, kao i intersting intervjue sa dizajnera i industrije insajderi. Isto tako, njena Insta hrane je velika poslastica, pogotovo ako ste ljubitelj #thingsorganisedneatly, naime kozmetičkih proizvoda. Tu je i divan pukne od svoja dva zeka.

@MeganIsobel

Dizajner: Rhianna Ellington

[Instagram id = "pd6LppJGqp"]

Rhianna Ellington je dizajnera tekstila sa sjedištem u Londonu, a njen Instagram je, jednom riječju: obrazac pornografiju. Prati je za preglede svojih raskošnih botaničkih i insekata otisaka. Trenutno proizvodi mali pribor liniju, ona je nagovijestio da bi volela da počne na odjeći uskoro, tako da je definitivno jedan gledati u modnoj ulog.

@RhiannaEllington

25 Ispod 25 paziti U 2015. Godini