Adam i Hannah iz devojaka spajaju seriju šest | BA.rickylefilm.com
Osobe

Adam i Hannah iz devojaka spajaju seriju šest

Adam i Hannah iz devojaka spajaju seriju šest

Djevojke spojler: Hannah i Adam ujedini i mi smo zabrinuti

Bilo koja Djevojke navijači u kući? Dakle, sljedeće će sadržavati sezone šest spojleri, zato prestani čitanje sada, ako će to uzrokovati bol.

Dakle, to je ono što je dole. Slike su se pojavile snimanja iz nove serije i to izgleda kao Hannah (Lena Dunham) i Adam (Adam Driver) su se vratili ponovo zajedno. Treća sreća momci. Ali mi smo zabrinuti zbog našeg voljenog Hannah, pa su je napisao nekoliko riječi moli joj da dobro razmisli o tome definitivno loša odluka.

"Dragi Hannah,

Jesi li dobro hun? Mi smo zabrinuti za tebe. Zašto si još s obzirom da se vratim zajedno sa Adamom, a kamoli punu ga javno ljubljenje?

To je kao doba stara izreka kaže, nikad se vratiti. Bili ste ovdje prije babe - ovo je treći pokušaj da se osvežili nešto sa svima omiljeni pećinski-cum-intenzivne glumac Adam. Rijetko se pomiriti sa bivšim dobra ideja (iako smo svi bili tamo sestra), pa čak i manje od jednog bivšeg koji je imao punom cvijetu odnos sa svojim najboljim prijateljem da on (i ona) nije čak ni dobar Grace sjesti i reći vam o.

Mi ne želimo da te uznemirim ovdje, ali moramo nazvati pravim imenom - on nije samo imati seks sa svojim najboljim prijateljem koji imate komplikovan odnos sa svakom slučaju, iako bi to bilo dovoljno loše. On je otišao dalje od toga; On ju je od - oni su imali pravi, veoma intenzivne osjećaje jedno za drugo. To je zapravo, i mrzimo da ovo kažem, žao mi je, žao mi je, žao mi je, nekako slatko i dirljivo gledati svoje romantične osjećaje razvijati. Adam zapravo ponudio da plati za nju naknade koledž kada joj je sestra odbila.

Naravno, odnos zasnovan na uzajamnom alkoholizma i zdravstveni problemi metal nije temelj za srećno do kraja života, ali da li zaista biti u stanju prihvatiti da je vaš najbolji prijatelj i dečko su imali spaljivanje veze, ševio mnogo, upoznao jedni druge obitelji i razgovarali o svim svojim manama? To bi bila težak zadatak za bilo ljudsko biće.

Te isprepadala kada ste shvatili da su se međusobno, kao i svaki normalan čovjek bi, ali na kraju ste ga prihvatili i činilo se više komponovao i zajedno nego što smo ikada vidjeli. Pa zašto da se vratimo na sve to napredak? Dobijamo da Fran je bio samo skok momak i nije za tebe, ali to ne znači da je Adam bilo. Možda si i dalje da ispuni taj koji će biti vaš pravi partner u zločinu / rad / život, što je nekako uzbudljivo. Ali ti ga neće ispuniti ako ste kolena Adam (iako je toplo).

I, što je načinom na koji on drži svoj stomak tamo? Beba nikada fiksni odnos u svim istoriji - klinci, idealno, treba imati u sretan, siguran odnos sa dvoje ljudi koji su prilično ok sa ko su oni. Bebe zahtijevaju ogromne žrtve, kompromis, zrelost i nesebičnost. Jeste li vi stvarno tamo još? (To je bilo retoričko.)

Slatko, smiješno, Hannah, mi ćemo uvijek biti tu za tebe, čak i kada ste malo self-opsjednut noćna mora, ali samo budite oprezni sa ovim. Mi cijenimo da ponekad samo moraš da vidim stvari kroz, samo pokušaj da se to ne autodestruktivne niz se previše mangup. Mi ćemo pripaziti. Hajde serije šest.

Love,

Tim Glamour x "

Neke cure imam stila. Mi OGLE najbolji izgled glumaca uoči finala