Adams Brodys Still Hot, Plus Seth Cohens Najsmešnije linije na OC-u - poznate ličnosti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Adams Brodys Still Hot, Plus Seth Cohens Najsmešnije linije na OC-u - poznate ličnosti

Adams Brodys Still Hot, Plus Seth Cohens Najsmešnije linije na OC-u - poznate ličnosti

Adam Brody: On je još vruć, 10 godina nakon što je The OC prvo emitovana

Ove sedmice, prošlo je 10 godina od The OC prvo emitovana na TV (u SAD-u, tako da je vjerovatno malo kasnije vidimo kako smo morati čekati starosne granice za SAD pokazuje hop preko bare).

Sada, osim što nam se stvarno, stvarno stari (bili smo već 16 godina kada naša opsesija sa životima drama ispunjene bogatih Newport tinejdžera počela da se čekanje), ovaj jubilej je došlo u trenutku kada je slika Adam Brody (koji bilo OC navijači će znati kako ljupkih, izuzetno fanciable geek Seth Cohen) počeli su da se ponovo pojaviti na crvenom tepihu promociji novog Amanda Seyfried flick Lovelace.

Naša prva reakcija? Osim donekle upitna brkove i smeđe šešir combo (šta bi Sandy i Kirsten reći da li Seth nosio takav get-do Chrismukkah?), Adam Brody još vruće - kao vruće kao što je bio prije 10 godina, kada nas je napravio bih da svaki dječak u šestom razredu moglo doći do adorably duhovitim jedne obloge na pad šešir, popravi nam krem ​​sir đevrek, i rade kariranu košulju i vuneni džemper baš kao i Seth Cohen.

Dakle, osim naše otkriće Adam Brody je seksi izgleda, šta drugo možemo učiniti kako bi obilježavanja 10. Godišnjice The OC? Prepričavaju neke od naših omiljenih ikada Seth Cohen jednom ulošci (uglavnom iz Sezona 1, jer je jasno bio najbolji):

  1. "Na Dan zahvalnosti, sanjam jedem toliko deliciousness da sva krv juri u stomaku i ja onesvijestim za stolom."
  2. "Vau, žao mi je, stvarno treba naučiti da kucam... U slučaju da je trica događa u kupaonici."
  3. "Samo imam alergijsku reakciju na svemir."
  4. "Nisam znao da imaju mjuzikle u Chino. Nisam ni znao da su imali ples ili smijeha."
  5. Ljeto: "Ti napraviti potez, ja iščupati svoj jugularne." Seth: "Hej, šaputanja na jastuku."
  6. Ryan: "Tvoja mama mi je kupila novu odeću Što ona nije imala veze.". Seth: "Pravo Zato što smo svi znali da možete dobiti puno kilometraža od majicu.".
  7. "Ko pobeđuje, ja ili moja kosa?"
  8. Ana: "Dakle, to je tvoj krevetac Ovo je mjesto gdje svi magic happens?" Set: ". Pa, magijom, mislite na utakmicu karticu, a zatim je, nažalost, da"
  9. Seth: "Kako je bilo na molu?" Ryan: "Čudno." Set: ". Ah, da si stvarno naslikao sliku za mene, osjećam se kao da sam bio tamo."
  10. "Moj Jevrejin-amo se frizzing van. Izgledam kao Screech."

Najmoderniji TV emisija svih vremena