Adele Rolling Stone pokriva 2018: intervju magazina | BA.rickylefilm.com
Osobe

Adele Rolling Stone pokriva 2018: intervju magazina

Adele Rolling Stone pokriva 2018: intervju magazina

Adele pokriva Rolling Stone & razgovore seksizma

Ovo je ispalo da bude godina Adele! 27-godišnjak je novi poklopac zvijezda magazin Rolling Stone, a ona je sans eyeliner!

Pozira bestidan, u odori, sa vlažnu kosu, Adele izgleda neverovatno na naslovnoj.

U broju Rolling Stone nov 2015, Adele otvara oko osjećaj van dodira sa muzičke industrije, se traži da bude na naslovnici Playboya, i seksizma, koji postoji u muzičkoj industriji.

"Ja sam izgubio kontakt sa muzikom," Adele priznaje. "Ne, kao, sve glazbu, ali osećam se kao da ne znam šta se dešava u grafikonima i popularne kulture. Nisam izgubio kontakt sa, kao, stvarnost. Samo s onim što je struje."

Adele otkriva da je ona ljubitelj FKA Twigs, Alabama Shakes, i da se ušunjao u publiku na Glastonbury da vidi Kanye West obavljaju.

Ona također otkriva da Dobro nije pjesma o jednoj određenoj osobi, ili npr. "Ako i dalje pišu o njemu, to bi bilo strašno", kaže ona. "Dobro je što više o pregrupisanja sa sobom, ponovnog sa sobom."

Pozivajući se na liniju "zdravo s druge strane," ona komentira: "To zvuči pomalo morbidno, kao da sam mrtav, ali to je zapravo samo sa druge strane da postane odrasla osoba, što ga živi od svog kasnim tinejdžerskim godinama, ranim dvadesetim godinama. "

Adele i govori o njoj veličini, i kako joj je zatražio da pokrije Playboy mnogo puta.

"Da li bih pokazati svoje telo kad bi sam bio mršaviji? Vjerojatno ne, jer moje tijelo je moje. Ali ponekad sam radoznao da znam da li bih bila tako uspješna da nisam bio plus size. Mislim da podsetim o sebi. Ne kažem svima je moja veličina, ali to je relatable zato što nisam savršen, i mislim da je puno ljudi prikazuju kao savršen, nedostižan i nedodirljiv. "

Ona smatra da je mnogo pitanja ona suočila o ovim pitanjima biti otvoreno seksistički. "Ja sam pitao 'Da li biste Playboy?' toliko jebenih puta, to je smiješno ", kaže ona. "Da li je to zato što sam žena ili zato što sam debela?"

IZVOR: ROLLING STONE

Adele By Numbers: 25 činjenica koje trebate znati