Alessandra Steinherr suva kolekcija nohtov | BA.rickylefilm.com
Osobe

Alessandra Steinherr suva kolekcija nohtov

Alessandra Steinherr suva kolekcija nohtov

Minimalna manikura You Need RN!

BRB, mi ćemo DryBy.

Minimalistički noktiju postala je stvar i to je go-to dodatak za današnje IT Djevojke i dizajnera. "Kontekst nail art promijenila", kaže suosnivač Krizstina Van der Boom od Dryby Londonski chicest noktiju salon. Nail art je omekšao i postanu ogoljenu tako da nije povezan više na preko uređen, full-on dizajn viđen na velike, debele, akril ekstenzije.

"Najelegantniji primjene uključuje slobodnom rukom crtež sa skidanje alata. Možete pisati slobodnom rukom na nokat i stvoriti sjene različitih boja i završne obrade ", savetuje Krizstina.

Sa noktiju uzimanje zaokret na bolje naš Beauty direktora Alessandra Steinherr se udružio sa Dryby stvoriti osam nosive izgled.

"Raspon je za ljude koji ne vole nail art. Ja sam neko ko tradicionalno ne voli nail art, volim mono boji noktiju i onda sam počeo da je malo stvari urađeno i zaljubio se. Želeo sam da dizajnirati kolekciju za ljude koji žele nešto, ali nisu u masivne nail art izjave ", kaže Alex.

AlexSteinherr za DryBy je dostupna za imenovanja - Cijene od 58 € -88 €.

Nepoštovanja

"Ovo je inspiriran Adam spava na Preen ove sezone. Irreverent je nešto što sam bio pozvan promišljenom moju karijeru. Ljudi su se protiv mene, ali nosim ga kao značku časti. "

Nepoštovanja

Mi to volimo!!

Sazviježđa

"Volim nikakve veze sa zvezde! Hteo sam da ih dovede u na način da odgovara mom ličnost; i gdje bolje nego na noktima. Tu je i mistično element zvezde koje volim. Galactic nokti su super sladak način da Accessorise. "

Accent

"Ovo je definitivno najviše girly bih otišao. Odabrati da naglasak nokte, ali drugačije na svakoj ruci i dodajte ružičastog zlata sjaj. To je hladnjak da budu manje matchy utakmice. Ovo je veliki moderni svadbeni izgled. "

Geometrijske

"Geometrijski nail art je definitivno iz moje zone udobnosti. Ovaj stil ima Scandanivain pogled na nju. To je super minimalistički još je primjetan. Ako odaberete pravo boje je šik, a ne upadljivo. "

Dot

"Ovo je zasnovana na nježne ružičaste nokte s Red Dot u kutikule. Držite dot veličine trnom kako bi ga šik. Isključite ga i promijeniti boju u skladu sa svojim outfit. "

Bolt

"Ovo je moj omiljeni izgled. To je po uzoru na vijak emoji iz Whatsapp. Volim ljuštenje crvene, bijele i ružičaste zajedno na nokte. Oni su bezvremenski boje i napraviti nokte izgledaju zdravo. Ima luxe još atletski izgled. "

Fade Out Lines

"Volim crvene i nude zajedno, to je velika kombinacija i to je prilagodljiv. Možete poručio svoj izgled u zavisnosti od vibe. "

Italijanski

"Talijanska je inspirisan moja mama. Početi s blokom u boji na noktima krevet, ostavljajući strane prazan izdužiti noktiju. To je super elegantan. "