Alessia Cara pevačica - znaju sve novi album - činjenice i bio | BA.rickylefilm.com
Osobe

Alessia Cara pevačica - znaju sve novi album - činjenice i bio

Alessia Cara pevačica - znaju sve novi album - činjenice i bio

Alessia Cara: 5 stvari koje trebate znati o pevač

Ella Eyre. Frank Ocean. James Bay. Jasno, što je imenovan drugoplasirani u BBC-a godišnje 'Sound Of.' Anketa je bez pljosnatog, a mi smo predviđanje isto toliko uspjeha za Alessia Cara. Kanadski kantautor je skrenuo poređenja Lorde za nju zamišljeno, soulful alt-pop; zaboraviti preko proizveden, sjajna, tweeny-bop pop, Alessia je prava stvar. Sa svojim debi album, Know-It-All, od sada, evo pet stvari koje trebate znati o zvezde-in-the-odluka.

1. Ona je dobila veliku šansu postavljanje pokriva na YouTube-u

U 13 je osnovala svoju kanala, postavljanje njen verzije poput Jessie J 's Price Tag i Beyoncé' s Halo. Tri godine kasnije, nakon izgradnje impresivan narednom online, produkcijsku obraćao pažnju, a ona na kraju potpisao za Def Jam Recordings.

2. Taylor Swift je ljubitelj

Nakon Alessia izveo verziju Bad Blood na BBC Radio 1 za klavir danima, Swifty sebe čuo, a onda je pozvao Alessia da nastupe na pozornici s njom na svjetsku turneju 1989. Govoriti o A-liste odobrenje.

3. Ne diss njen stil

Ona je prethodno našalio da Ed Sheeran joj je ikona stila ". Mi nosimo istu odeću flanel košulje, traper, Converse, gitaru, raščupane kose To je bukvalno mene?". I kada ljudi kritikovali outfit nosila za doček performanse Nove godine, ona je uzvratila na Twitteru: ". Ja sam stvarno dosadno od komentara o mojoj odeći i kako biram gledati na pozornici sam SINGER Slušaj me. Peva. "

4. Najbolje su proizveli svoj novi album The muzičke industrije

Alessia ima pukotinu tim koji stoji iza nje prvijenac, koji rade sa proizvođačima Malezijski (koji je sarađivao sa John Legend i Alicia Keys) i frajer duo Pop & Hrast (koji su proizvedeni za Azealia Banks i Rihanna).

5. Ona je stvarno dobra u
utiske osoba

Adele Drake, to je neverovatno.

Stvarnom životu Music Video romanse