Alicia Vikander i Michael Fassbender Vijesti i veze | BA.rickylefilm.com
Osobe

Alicia Vikander i Michael Fassbender Vijesti i veze

Alicia Vikander i Michael Fassbender Vijesti i veze

Alicia Vikander i Michael Fassbender udala

Ovo je neodoljiva.

Ozloglašeno tajna par, Alicia Vikander i Michael Fassbender imaju u braku. Nakon tajnog angažman i vjenčanje, moć par Hollywood vezali čvor na Ibizi prošlog vikenda.

Alicia progovorio nedavno o trenutku pala je za dečka Michael Fassbender, kada su proveli mjesec dana u izoliranom svetionik zajedno.

Ona je rekla da se osjećala "prestrašena i vrlo sam" kada je prvi put došao na skup The Light Između Oceans ali je odmah staviti na jednostavnost Michael.

Ona je zajedničko: "Bio je jako sladak me pustiti u On je bio kao," Molim vas, dajte mi komentar Šta misliš da radim? ". To je bio tako dobar da pustimo na mene. "

I Michael je nastavio hvaliti 27-godišnja glumica za nju "nivo posvećenosti", kada je u pitanju njen rad.

On je dodao da časopis Vanity Fair: "Ona ne uzima zdravo za gotovo Uz puno tih glumica izlazi, tu je hrabrost da ne vidim toliko u glumca.".

Par - koji igraju svjetioničar Tom i njegova supruga Isabel Sherbourne u drami filmu The Light Između Oceans - Upoznao na plesni podij i uprkos loše poteze 39-godišnji glumac, on priznaje da je neposredan iskra.

Alicia izjavio je jučer: "Mi smo se upoznali na Toronto Film Festivalu i samo na plesnom podiju."

Michael je dodao: "Mislio sam da [da sam dobar plesač] dok nije počela ples i onda mi je bilo kao da sam imala dve leve noge.

"[The hemije] bio je na neki način bilo od samog početka."

Ovaj par su obično veoma tajnoviti o njihovoj romansi.

Nakon toga par se približio dok je snimao The Light Između Oceans, a često je imao malo boogie ujutro (na setu!) Na toplo.

27-godišnja glumica je rekao: "Bilo je opterećenje pleše u jutarnjim satima, u stvari."

Michael je rekao: "Zato što je hladno."

Sramota zvijezda pohvalio svoju devojku za njen nastup u filmu, insistirajući gurnula sebe da je granica za vrijeme snimanja.

On je dodao da Entertainment Tonight: "Ona je vrlo žestoka izvođača i vrlo hrabar kao vi testiranje granica za koliko daleko možete ići Ona definitivno ima čekanje od tih stvari..

"To je impresivno vidjeti."

Pssst! Secret Celebrity Vjenčanja

Poznata Daddy Dancers