Amy Adams venčanje sa Darrenom LeGallom - oženjeno u tajnosti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Amy Adams venčanje sa Darrenom LeGallom - oženjeno u tajnosti

Amy Adams venčanje sa Darrenom LeGallom - oženjeno u tajnosti

Amy Adams udaje Darren Le Gallo nakon 14 godina

Čestitke su u redu za Amy Adams i Darren Le Gallo, koji su konačno venčali nakon zajedno 14 godina.

40-godišnja glumica je imala tajnu vjenčanje u Kaliforniji sa ocem njenog pet-godišnja kćerka Aviana. Bračni par je to zvanični na Šuška ceremoniji pred nekoliko odabranih prijateljima i obitelji.

Oni su bili angažovani od 2008. Godine, ali nisu imali vremena da planiraju vjenčanje zbog zauzetosti.

Par se prvi put sreli glume i da su bili zajedno tada.

U razgovoru za Vanity Fair u 2013. Godini, Amy je rekao: ". Znam da je potpuno sposoban i lijep, i lijepa, i nudi nešto što nikad ne bi mogao nadati da ponudi samo u prirodi njegovog bića i imamo vrlo specifičnu ideju da želimo da učiniti [svečanosti] u proljeće ili jesen, kao što je u tim mjesecima, ali svaki put kad sam zauzet. " Dodala je: "Želim nešto vrlo obiteljski orijentiran i laid-back".

IZVOR: E ONLINE

Dana 28. Aprila 2015. Godine, napisali smo:

Ooh, moramo izaći i kupiti šešir u vrijeme ručka - American Hustle zvijezda Amy Adams je navodno udaje ovog vikenda, a ona drži sve u tajnosti.

Glumica Big Eyes i njen zaručnik Darren LeGallo - koji imaju četiri-godišnja kćerka Aviana zajedno - navodno će vezati čvor u nisko-ključ ceremonija na tajnoj lokaciji u Los Angelesu.

Izvor je rekao: "Amy i Darren se udaje ovog vikenda u Los Angelesu, na ceremoniji koja će biti intimna i vrlo originalan listu gostiju se drži vrlo mali, a ona je jako držao lokacija u tajnosti.".

Bračni par je zajedno već 14 godina, a zaručili su se 2008. Godine, ali nedavni uspjeh u karijeri 40-godišnja glumica "znači da su pronašli je nezgodno da odredi datum vjenčanja do sada.

Stranica Šest je rekao: "Amy i Darren je uvijek planirala udaje, ali njena karijera je na takav neverovatan putanju, bilo je teško za nju da uzme time out, ali sada je ona namjerno uzeti malo vremena s posla da bude. Sa svojom porodicom i na kraju se uda. "

Govoreći u 2013. Godini, oskarovca ​​glumica je rekao: "Neću da se u skorije vrijeme u braku.

"Znam da je potpuno sposoban i lijep, i lijepa, i nudi nešto što nikad ne bi mogao nadati da ponudi samo u prirodi svog bića.

"Oboje imamo vrlo specifičnu ideju da želimo da to [svečanosti] u proljeće ili jesen, kao što je u tim mjesecima, ali svaki put kad sam zauzet.

"Želim nešto vrlo obiteljski orijentiran i laid-back".

Dođite dolje kako biste vidjeli celebs koji su udala u tajnosti - i uspio da izvuče ga!

IZVOR: šestoj stranici

Pssst! Secret Celebrity Vjenčanja