Amy trailer 2018: filmske vijesti o Amy Winehouse dokumentarcu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Amy trailer 2018: filmske vijesti o Amy Winehouse dokumentarcu

Amy trailer 2018: filmske vijesti o Amy Winehouse dokumentarcu

POGLEDAJTE: Novi trailer za Amy Winehouse film

Prvi trailer iz kontroverznog novog Amy Winehouse dokumentarac je pušten.

Dođite do gledati.

Koje je tim koji stoji iza BAFTA-osvajanje Senna, uključujući direktora Asif Kapadia i producent James Gay-Rees, Amy koristi neviđene arhivske snimke i nečuveno staze zacrtavaju tragične životne priče.

Projekt nije bio dobro primljen od Winehouse porodice, koji su ga opisali kao "pogrešne" i pristran protiv porodice. Amy otac, Mitch Winehouse, kaže da mu je "bolestan", kada je prvi put gledao ga.

"Porodica Winehouse bih da se distanciraju od predstojećeg filma o njihovim nedostajao i voljeni Amy", rekao je u izjavi glasnogovornik za porodicu Winehouse.

"Oni smatraju da je film je propuštena prilika za proslavu svog života i talenat i da je i dovodi u zabludu i sadrži neke osnovne neistine", nastavio se u saopštenju. "Postoje specifične tvrdnje protiv porodice i upravljanja koje su neosnovane i neuravnotežen."

Međutim, film odluka su branili svoj rad, tvrdeći da su razgovarali oko 100 intervjua s ljudima koji su znali Bilo da se stvori tačan prikaz njenog života.

"Došli smo na brodu uz punu podršku porodice Winehouse, i prišao mi projekta s potpunom objektivnošću", rekao je glasnogovornik dokumentarac u saopštenju. "Uradili smo u regiji od 100 intervjua s ljudima koji su znali Amy. Priča da je film govori je odraz naših nalaza iz tih razgovora."

Dokumentarac je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Cannesu ove godine i koji je u kinima 3. Jula.

2. Aprila, pisali smo.

A trailer teaser za novi dokumentarni film o Amy Winehouse je pušten.

Amy je najavljen za 3. Jula ove godine.

Dana 18. Marta 2015. Godine, napisali smo.

Dokumentarni film govori životna priča pokojnog Amy Winehouse je u toku, zbog za puštanje u Velikoj Britaniji 3. Jula 2015. Godine.

Od kreatora sjajan BAFTA nagrađivani dokumentarac Senna, Amy će ispričati priču o šest Grammy dobitnik Winehouse, prema njenim recima.

Film će imati do sada neviđene arhivske snimke i nepoznata staza, priču o tragičnoj pjevač koji je umro od trovanja alkoholom u julu 2011. Godine, u dobi od 27.

Amy je režirao Asif Kapadia (Senna) i producirao James Gay-Rees (Senna, Exit Through The Gift Shop).

Zabava 2015: The Ultimate Edit