Angel Haze i Irska Baldwin - Lezbejka devojka | BA.rickylefilm.com
Osobe

Angel Haze i Irska Baldwin - Lezbejka devojka

Angel Haze i Irska Baldwin - Lezbejka devojka

Angel Haze govori o svojoj vezi sa Irskom Baldwin

Nezavisne novine je uradio intervju sa 22-godišnji reper Angel Haze, a mi smo moraš reći, to je jedan Helluva čitati! Ako ne znate sve to puno o Angel, sigurno će jednom kad do kraja - a vi ćete joj se divim iskrenost.

Razgovor počinje govorimo o Kanye West zbog činjenice da ga je Angel Haze podršku na bežični kasnije ove godine. "Da bi biti na istoj fazi kao jedan od mojih omiljenih umjetnika je samo lud. Divim se njegovu iskrenost, njegov brashness može biti teško za neke ljude da se bave, ali to je uvijek pravi i dolazi iz mjesta za koje znate da je on potpuno strastven o. To je inspirativno da vidim nekoga ko je istina da se ko su oni. "

Nakon toga, intervju istražuje njen odnos sa Irskom Baldwin. Angel je datiranje model kćer Alec Baldwin i Kim Basinger za četiri mjeseca, a iako sama anđeo opisuje kao 'panseksualnom', govori papir, "Ljubav nije definiran rod", zvuči kao odnos ide iz sve jača i jača.

"To je dobro ide... Upoznali smo se na New York Fashion Week - stvarno dobro poznavao sam je rođak Završili smo druženje i postanu prijatelji za nekoliko mjeseci, a onda...."

Voljene-up slika nas sve što treba da znamo reći.

[Twitter id = "463517738455924736"]

Ona je tada rekao da Amerika nije spremna da za međurasni gej par. "Jedan međurasni gej par, mislim da je to sada samo čudno za Ameriku", rekao je Angel reporter.

[Instagram id = "ozkqlukoOr"]

Angel i dalje opisuje kako mediji prikazuju njihovu vezu: "Ja ne znam da li je to kao neka potvrdi ili opovrgne stvar sa načinom odnosa rade u medijima, ali svi nas samo poziva najbolji prijatelji, najbolji prijatelji za život, kao što su mi smo samo prijatelji visi.

[Instagram id = "no4k4skoH6"]

"To je smiješno. To je rad na neki način, to je sranje u drugima.

"Mi f ** k i prijatelji ne f ** k. Nikada nisam f ** ked jedan od mojih prijatelja. Kad te vidim na taj način, to se ne događa."

To je to: ona je jedan od naših novih favorita celebs.

Izvor: NEZAVISNI

Poznata Hook-Ups 2014