Ant i dec prijateljstvo: Ultimate lista | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ant i dec prijateljstvo: Ultimate lista

Ant i dec prijateljstvo: Ultimate lista

11 puta Ant & decembar pokazao šta pravo prijateljstvo je

Upozorenje: Možda ćete osjećati emocionalne nakon čitanja ove.

To je rijetkost u svijetu osoba pronaći prijateljstvo koje nije samo za pokazivanje. Unesite Ant i decembar Od žive na istom putu da budemo jedni drugima kum, da ne spominjemo podržavaju jedna drugu u nevolji, ovi ortaci su 100% originalan. Pogledajte sve puta drzak Geordie momci su nam dali krajnji #FriendshipGoals

1. Kada nije pogodio ga odmah

Teško je zamisliti vrijeme kada Ant i decembar nisu bili prijatelji, ali je prije 27 godina, sastali su se u Zelenoj dvorani Byker, Byker, Byker Grove. Suprotno od onoga što ste očekivali, njihovo prijateljstvo je bio pomalo spor plamenika i nisu udario ga odmah. "Sećam se da sam Ant u uglu i misleći da ima malo jadno lice", kaže Pro, dok Ant mislio decembar "malo mala za svoje godine". Ali to nije bilo davno prije dvojac carinsko preko njihove zajedničke interese... To je Newcastle United i Greggs pasties.

2. Kad su bili jači kao par

Kada Ant & decembar napustio Byker Grove, nisu išli svojim putem. Trgovanje na njihovu uspješnu prijateljstvo na ekranu, izdali dva albuma i legendarnog Pokrenimo Ready To Rhumble, pod imenima PJ & Duncan. Oni su nominovani za najbolju Breakthrough Act na Britance, ali su opljačkani. Gong je otišao u neke malo poznate bend Oasis.

3. Kada su se suočili uspjeha i neuspjeha zajedno

Ant & Dec imali Oodles uspjeha tokom godina sa BAFTA, Nacionalni televizijskih nagrada, BRIT nominacija i Obes sve dolazi svoj put. Oni su predstavili neke od najpopularnijih zabavnih emisija jedne generacije, uključujući Ja sam osoba... Get Me Out Of Here, Pop Idol i britanskog Got Talent, ali bilo je karijeru niske točke previše. Jedan od TV nastupa svoje prve subote ujutro djecu ', Gimme 5, je pao nakon druge serije i emisije crvena ili crna, stvorio Simon Cowell, bio i ocjene flop. Milivoj oni ustali, prašnjavom sebe van i nastavio dalje.

4. Kada su se rugali sebe

To je šala da je, dok je javni voli Ant i decembar i njihove predstave, mnogi ne mogu zapravo ih razlikujete. Umesto da djela u ovom, momci šalju se u sceni iz Love Actually, kada Bill Nighy lik odnosi se na njih kao "Ant ili decembar". Ne mogu sjetiti to? Doživite urnebesno trenutak ovdje.

5. Kada su bili prvi dvojac na Desert Island Discs u 25 godina

Par je na slavnoj stopama Morecambe i Wise kada su zajedno pojavili na Desert Island Discs. Izabrali su četiri pjesme zajedno i po dva odvojeno i, dirljivo, kada je otkriveno da će morati da se nasukalo na odvojenim otocima, Ant je priznao: ". Ooh, to me čini pomalo tužan" Jasno je da oni ne mogu zamisliti život jedno bez drugog.

6. Kada su kupili kuće i kuće za odmor u blizini jedni druge

Nezadovoljan provode radne živi zajedno, Ant i decembar zapravo žive na istom putu. Ranije su delili stan, ali kada Ant udala i odselila, dec kupio kuću troja vrata niz od mladenci u londonskom Chiswick. "On je u osnovi uhoda, ali on je vrlo dobar u svom poslu tako da ću ga zadržati", rekao Ant. O da, i oni imaju kuće za odmor u istom ekskluzivnom Algarve centar.

7. Kada su njihovi psi postali prijatelji

Kažu da psi su baš kao i njihovi vlasnici, a to je svakako istina za Ant & decembar 's pampered Pooches. Duo kupio štenaca, po imenu Hurley i Rocky, u isto vrijeme (naravno da jesam!), A psi su nerazdvojni previše. "Sada naši psi su najbolji drugovi... Drago mi je zbog toga što imamo izgovor da moramo uzeti pse u šetnju sada i onda stanemo na pivo."

8. Kada oni imaju malo svađe

Kao i svi drugari, Ant i decembar ne raspravlja. "Mi smo veslali nekoliko puta... Mi smo vrlo konkurentni", Ant priznao. Ali kada je gurnut u vezi njihovih najvećih borbi, dvojac je rekao da je u odnosu na finesama društvene igre verzija Kako To Be A Millionaire, kada dec se toliko iznerviran, on je odjurio kući.

9. Kada su bili jedno drugome kum

Kada Ant oženio make-up artist Lisa Armstrong 2006. Godine, dec bio očigledan izbor kuma do pro vratila čast kada se oženio Ali Astall u 2015. Govoreći o svom drugar vezivanje čvora, Ant je priznao: "Ona [Ali] pogledao sjajno. Bilo je vrlo emotivno, bio sam stvarno emotivna. On je na kraju dobio u braku. "

10. Oni znaju vrijednost svake druge (doslovno)

Oba Ant i decembar su u potpunosti svjesni da oni ne bi bili tako uspješan bez drugog. "Da nismo sreli ja ne mislim da bi dobili koliko", priznaje Ant. U stvari, oni su toliko svjesni svoje moći kao par, odveli su osiguranje protiv išta dešava bilo koje od njih. Financijski potkovani duetu su potvrdili da, ukoliko jedan od njih umre, a drugi će dobiti šest figura isplati. "Mislim da bi bio prvi osumnjičeni, ako smo bili zajedno do pro iznenada pao sa litice! Imam veliki motiv ", našalio se Ant.

11. Kada su stajali jedni druge u lošim vremenima

Vrijednost pravi drug je kad se drže do vas bez obzira na sve, i 2017., dec dokazao da je njegovo prijateljstvo sa Ant je mnogo dublje od onoga što vidimo na TV-u. Kada Ant se odjavio na rehabilitaciju zbog "zloupotrebe supstanci, lijekova na recept, a pije" nakon povrede kolena, dec je na Twitteru da se zahvalim navijačima na podršci. "Hvala vam za sve vrste poruka je i želi dobro za momčino. On će biti dirnut. Vaša podrška je, kao i uvijek, cijenjen", napisao je iz njihovog zajedničkog računa.