Anton Jelčin Neto vrijednost i uzrok smrti: Zvijezde Trek tributes | BA.rickylefilm.com
Osobe

Anton Jelčin Neto vrijednost i uzrok smrti: Zvijezde Trek tributes

Anton Jelčin Neto vrijednost i uzrok smrti: Zvijezde Trek tributes

Anton Yelchin je umro bez ostavljanja volje

Kada je Anton Yelchin poginuo u neobičnoj nesreći u junu (njegov 2015 Jeep Grand Cherokee valjani unazad i slomljena mu protiv protuprovalna vrata), umro je bez pravljenja testamenta.

A sada je, prema TMZ, Anton roditelji podnijeli ostavinski dokumente u Županijski sud u Los Angelesu u ponedjeljak, s papirologijom navodeći 27-godišnja zvijezda je imala 641 € u gotovini i ličnu imovinu, kao i 731 € u kapitalu na svom Sherman hrastova kući.

Anton imali djece ili supružnika. Njegovi roditelji su zatražili sud ih imenovati da budu administratori svoje imanje.

Podnošenje dolazi nakon što se pojavila Irina i Viktor planiraju da tuže Fiat Chrysler, koji čine automobil, proizvođač ZF Sjevernoj Americi i auto distributera lanac Autonation, za kaznene odštete "za pogrešne smrti njihovog sina zbog značajnog nedostataka" u vozilu.

Zanimljivo, njihova akcija dolazi sedmice nakon tužbom je podnesena od strane vlasnika sličnih automobila, koji su tvrdili da su izdali i pretrpjeli financijske gubitke na tragu Antona smrti.

U tužbi se navodi Fiat Chrysler je bio svjestan za najmanje dvije godine da je došlo do kvara na prebacivanje uređaja na vozilu, što znači da vozači su nehotice ostavljajući svoje automobile u neutralnom, ali misleći da je u parku, ali skrivene informacije.

Mnoštvo štete su se traži u tužbi, uključujući i gubitak vrijednosti vozila, kao rezultat publiciteta okružuje smrt glumca.

22. Juna 2016. Godine, napisali smo.

Anton Yelchin smrt zvanično presudio da je bila nesreća.

Ed Winter, pomoćnik načelnika mrtvozornik ureda okruga Los Angeles mrtvozornika, potvrdio je za magazin People da je Star Trek glumac umro od slučajnog "tupih traumatskih gušenja".

Tijelo 27-godišnja zvijezda je pronađena u nedjelju zaglavljena između njegovog automobila i vrata njegove kuće u Studio City, Kalifornija.

Glasnogovornik Policija Los Anđelesa potvrdio glumac auto valjani unazad niz njegovo prilaz, uzrokujući njegovu smrt.

Jeep drobljenog plućima i istražitelji vjeruju da je umro u roku od 60 sekundi nakon udara, rekli su izvori iz TMZ.

Fiat Chrysler, koji je vlasnik Jeep, rekao je da je proširuje svoju "najdublje saučešće" na Yelchin porodica i prijatelji.

"Kompanija će biti sprovodi detaljnu istragu ovog tragičnog incidenta. Prerano je nagađati o njegov uzrok u ovom trenutku", navodi se u saopštenju.

Dana 20. Juna 2016. Godine, napisali smo.

Star Trek glumac Anton Yelchin je umro u ranim jutarnjim satima u nedjelju ujutro nakon što je zarobljen od strane svog automobila u nakaza nesreće u Los Angelesu.

Prema TMZ, Anton prijatelj počeo brinuti kada je 27-godišnji glumac nije pojavio na sastanku, pa je otišao u njegovu kuću u dolini San Fernando i pronašao ga je "prikovao između njegovog automobila i cigle poštanski sandučić, koji je bio vezan za protuprovalna vrata. "

Motor je i dalje aktivan, a automobil je bio u neutralan.

Mnogi od Anton je Star Trek glumi platili trubute; Zachary Quinto napisao je dirljivu počast, a opisujući ga kao "izuzetno talentirani i velikodušna srca".

On je napisao na Instagram: "naš dragi prijatelj naš drug naš Anton jedan od najotvorenijih i intelektualno radoznali ljudi koje sam ikada imao zadovoljstvo da zna tako enormno talentovan i velikodušna srca mudar izvan njegovih godina i otišao ranije...... Svog vremena. Sve ljubavi i snage da se njegova porodica u ovom nemogućem vremenu tuge (sic) "

Karl Urban, koji se pojavljuje uz Anton u narednom Star Trek Beyond je devastirana viješću.

On je napisao: "Ne mogu da verujem, ja mf * kn boli loše (sic)!"

Direktor Star Trek JJ Abrams i odao počast, pisanje na Twitteru: "Ti si bio sjajan, da si ti tip, bio si zabavan kao pakao, i izuzetno talentovana.

"A vi niste bili ovdje gotovo dovoljno dugo. Nedostaje ti."

Justin Lin, koji je preuzeo na čelu Star Trek Beyond bio u "šok" na vijest.

On je pisao: "Počivaj u miru, Anton Vaša strast i entuzijazam će živjeti sa svima koji su imali zadovoljstvo poznavati te.".

Direktor Guillermo del Toro, koji je postavljen za rad sa rusko-rođen glumac na predstojeće serije Trollhunters ", takođe je zapanjen tragedije.

On je napisao na Twitteru: "Najslađa, najponizniji, divan, talentovan momak koje ste ikad upoznati radili zajedno oko godinu dana šokiran...

"Anton je bio srce. Apsolutno veliki kreativni partner i umjetnik. Što se tiče mene tiče, 2016 ne može završiti dovoljno brzo."

Policija trenutno istražuje njegovu smrt, ali ne sumnjamo igru.