Apsolutno čudesni najbolji citati i životni časovi | BA.rickylefilm.com
Osobe

Apsolutno čudesni najbolji citati i životni časovi

Apsolutno čudesni najbolji citati i životni časovi

AB Fab vodič za život: 11 (eventualno pogubna) životne lekcije

Ab Fab se vraća na naše ekrane ovog ljeta s izdavanjem Absolutely Fabulous: The Movie, u kojem Patsy i Eddie su do svoje stare Bolly-swigging, lanac pušenje trikove.

To nam također inspiriran zapamtiti mnoge životne lekcije Ab Fab naučilo nas je - još malo nepromišljen od drugih. Sada znamo kako da dostavi savršeni spusti ( "Ti mali komad dribling piss" je savršen primjer), važnost logotipa i kako slobodno čašu Bolly uzima rub off sve.

Vidjeti 11 stvari Patsy i Eddie nas je učio, uoči premijere filma 1. Jula:

Logotipi su sve

Bilo je Patsy i Eddie koji su nas učili da si ti niko u modi, osim ako nosiš nešto sa 'Lacroix' preko njega. Isto važi i danas - samo zamijeniti Lacroix sa Vetements 'DHL logo umjesto.

Kako da dostavi krajnji spusti

Patsy i Eddie imao bitchy spusti dole na umjetničku formu, u kojem glumi Patsy dobitne linije, "Ona je tako hladno dušo, kladim se da ima svoje periode u kocki." Burn.

Pronađite svoj stil potpis

Za Patsy to značilo seksi suknju odijela, košnicu, crveni ruževi i cigaretom u ruci; Eddie je to značilo Lacroix i Lacroix u bilo ludih obliku je mogla naći, a za Saffy, to je značilo chunky trikotaže i frizuru, a oba će se smatrati cool današnje ironija teške hipsteri.

Saznali smo što stilista osoba je

Ova zapravo došao preko Bubble, Eddie ditzy asistent, koji uslužno objasnio zašto je potrebno moderan osoba i šta rade ", Stylist" Oh Ja sam previše bogati i slavni tražiti svojom slobodnom odjeća će ti to za mene Hoćeš li biti moj stilista? "

Put do mode uspjeh je teško

Prema Patsy, postoji skup formula za što ga u modi, koji je preneo u emisiji. "U svakom slučaju, ja samo da kažem ovih tragičnih, malo Wannabes, znaš li šta da im kažem? Kažem, draga, 'samo drži prste niz grlo, hack sa sisa, držati uzimanje tableta i ne dolaze nazad dok gledate kao nešto! ' Znaš? "

Nikad ne putujem preko javnog prijevoza

Zašto bi se cijev kada možete rezervirati automobil? Budžeti mogu biti jače nego što su bili u 90-ih godina slavne dane, ali mi i dalje volim da Patsy i Eddie sjedi u zadnjem snobovski taksi pije Bolly.

Clean dnevni je dosadan

Patsy i Eddie ne bi imala približno toliko zabavno da nisu bili stalno pijan na besplatan šampanjac i koktele. Ova dva partijao teško i definitivno nisu znali šta Juicing je.

Gubitak težine se ne događa preko pomodnim dijetama

Iskreno, imamo Saffy zahvaliti za to. "Sve što treba da uradite je da jedu manje, te da malo vježbe", kaže ona Eddie nakon što je ona odlučila na drugom proizvoljnom dijeti hir.

Eddie ne kupuje ga: "Dušo, ako je da će biti lako, svi to rade"

Gornje klase ne derserve obožavanje

Dajemo vam jedan od naših omiljenih komada iz dijaloga iz emisije:
Edina: "Ko ih više klase, koji je krvavo potrebe? 'Krvave potrebe ih, dušo Oni ionako sve samooplodne, zar ne?"
Patsy: "Da, samo govori vrat Većina njih je učinio daleko sa karakteristikama ukupno Oni su da se uda malo zajedničkog s vremena na vreme da se osigura razvoj kostiju!"

Nikad ne veruj ginekolog

To je kao Patsy rekao, "Mrzim ginekologa! Čovjek koji možete pogledati u vagini, ali nikada u oči! "

Modni svijet je pun hiperbola

"Fabulous draga" je znajući jibe u modnom svijetu tendencijom da preuveličane izjave o trendovima, dizajnerima i modelima kako bi vam zainteresirani (i da vam pomogne da zaboravimo da su oni rekli istu stvar u vezi drugog random trend prošle sezone).