Ashley Graham Modeli Kupaći kostimi za sve u neobrađenim slikama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ashley Graham Modeli Kupaći kostimi za sve u neobrađenim slikama

Ashley Graham Modeli Kupaći kostimi za sve u neobrađenim slikama

Ashley Graham najnoviji kupaći kostim kampanju koristi unretouched slike i tako smo tu za njega

Bravo!

Ashley Graham je uvijek bio oko trese se ljepoti standarde - bilo da je to na pisti, uz šminku, ili kroz nju saradnju. U svojim najnovijim kampanju za kolekciju sa brendom, Swimsuits za sve, ona je okretanjem stola na paparazzi fotografijama. Dok neki ličnosti može se plaše neuređena, iskreni oko PAP snimak, Ashley slavi, čak i izbor da ih koriste kao slike za novu seriju.

Brend je napisao na Instagram: "Gledajući #unretouched slike iz naše # Summer2018 pucati sa @theashleygraham, mislili smo" zašto ne koristiti ih kao slike kampanja "Kao i Ashley kaže:" Biti autentičan je lijep?. Nemam šta da krijem, kada je u pitanju moje tijelo "."

Ashley ponovio osjećanja, pisanje! "Uvođenje moja najnovija kolekcija @swimsuitsforall odlučili smo se za neuređena paparazzi snimaka kao slike kampanje Podsjetnik:. Je autentičan je lijepa."

Pohvale su poplave u, s mnogo je volim snažan stav o tijelu pozitivnost. Tako refereshing.

Zadnji put Ashley pogodio naslove, ona je regrutirao njena majka, Linda Graham, da se pojavi pored nje.

Dvije generacije Graham žena je glumila u oglasu spot pod nazivom "Power of the Journey". Duo otputovao u Maroko da pozira u šarenim kupaćim kostimima i uzorkom zataškavanja i, od izgleda, imati vremena njihovih života. Rezultat je tijelo pozitivan, starost-inclusive kampanju kako bi proslavili petu kolekciju Graham za brend kupaćih kostima.

"Ono što želim je žena starosti moje majke da se osjećaju osnaženi i da znaju da i oni mogu izgledati kao vruće u jednom komadu, a dva komada, ili string bikini", rekao je Ashley Vogue o lijevanja. "Vjerujem da je lepota šire, dob, rasu, ili veličine, a to nije trend u svakoj fazi svog života, možete osjećati lijepa."

Prema Vogue, ova kampanja označava prvi put da su dva Grahamovih predstavljaju zajedno profesionalno i, takođe, prvi put Linda nosi string bikini, jedan od siluete predstavljena u naselju 2018 kolekciju. "Evo me na 53 godina i na pink string bikini [na setu], ali ja sam bio nekako u ljubavi s tim kupaći kostim!", Prisjeća se ona. Linda je dodao da je da joj kćer na setu svakako pomogla čitavo iskustvo: "Bilo je tako utješno što je tamo, tako da se osećam prijatno-to je smiješno kako su tablice su se okrenuli."

Što se tiče Ashley, navijali za svoju majku kroz svoj prvi foto snimanje zajedno osećao kao full-krug trenutku. "[Moja majka] bio sa mnom od početka i pomogao mi je kroz sve iskušenja i nevolje je bilo potrebno da se do ove tačke", objasnio je model ", pa u stanju da je imam zapravo ispred kamera sa mnom i modeliranje moje kreacije osjetio se kao nadrealno trenutak. "

"Moja mama je bio moj uzor od djetinjstva i odigrala je ključnu ulogu u razvoju moje samopouzdanje", dodao je Ashley u saopštenju za kolekciju. "Ona promovisao tijelo pozitivnost u našoj kući prije nego što je to bio pokret. Njen feel-good odnos prema sopstvenom telu je oblikovao moju sposobnost da ostanu pozitivni i samouvjeren. Nisam mogao ne mislim da je neko bolje da mi se pridružite u proslavi ljepoti sve oblicima i veličinama u ovoj kampanji. Plus, ona je toplo i izgleda neverovatno u tužbi! "

Ashley Graham je najnoviju kolekciju za Swimsuits za sve kapi 5. Februara 13-komad kapsula će biti dostupan u veličinama od 4 do 22, a po cijeni između 102 € i 108 €. Pogledajte neke više dinamičke majke i kćeri dvojac u njihovoj zajedničkoj kampanji, dolje.

Najbolji modnih kampanja za Nasladjuj ove sezone