Baby Driver: pregled, soundtrack i glumac | BA.rickylefilm.com
Osobe

Baby Driver: pregled, soundtrack i glumac

Baby Driver: pregled, soundtrack i glumac

Pripremite se za opsjednut Baby Driver soundtrack

Trideset melodija, sve bangers. Računati nas IN.

Beba Vozač donosi film ljeto soundtrack ljeta - 30 melodija u rasponu od udara rocka do retro dušu koja je savršena plaža za isključivanje. Film je kreker previše. A automobila-i-kriminala kapar s okućnicom izgrađena oko i turbo svojim muzičkim izbora. Evo kako se to radi.

Inspirativna pjesmu

.je Baby Vozač folk legende Simon & Garfunkel. Ključni nekoliko linija - "Oni me zovu Baby vozača, a jednom nakon par točkova, udario sam na putu, a ja sam otišao" Dakle, Ansel Elgort igra Baby vozača, sjajan bijeg vozača koji radi za nemilosrdnu zločin. Šef se zove Doc (Kevin Spacey) on je stalno sluša muziku na slušalice utopiti svoju tinitus, stanje izazvanog djetinjstvo slučajno To je veliki karakter -.. Moody, muso geek - igrao sa neodoljivim nevinosti bebu lica Elgort.

Pljačke udara

Postoje tri pljačke u filmu, svaki sa udaranja putu da idu uz akciju velike brzine. Mi smo uvijek u Baby vozača automobila i slušalice, nikada banaka. Prvo je Bellbottoms od strane New York eksperimentalne Rockers Jon Spencer Blues Explosion. Onda malo batine punk iz The Damned sa uredan uredan uredan. I na kraju, Brighton Rock - Queen na njihovom najviše bombastičnih. Ovaj posljednji je ujedno i omiljena pjesma Buddy, gadan član posade - odličan, zapuštenog ulogu za Jon Hamm.

Romantičnu brojevi

Da, to je romantika previše, i prilično sladak. Lily James je ljubav interes za bebe vozača Debora. Ona je usamljena konobarica na usporavanje restoran i beba Vozač je jedan od rijetkih kupaca. Postoji spominje Becks "Debra i T.Rex je Debora (" uvijek izgledaju kao zebra 'ju je on podsjeća) Ostalo swoony klasika uključuju dvije verzije Easy -. 1997. Godine originalni The Commodores i ažuriranja synthpopper Sky Ferreira - plus Walrus od voli sebe, Barry White, sa nikad, nikad ti dati Ya Up.

Retro cred staze

Direktor Edgar Wright je ljubitelj filmova koji su, tokom godina, preuzeo njegov omiljeni žanrovi i dao im ironičan preokret, iz policije druže film parodija Hot Fuzz na pomodni strip adaptacija Scott Pilgrim vs. The World. Za bebe vozača, Wright oslanja na svoju soundtrack osvježiti stvari, oslanjajući se na dosta vintage lupkanja prstima stvari: soul, rani američki R & B i Motown uz super poena. Slušati out za Bob & Earl i Harlem Shuffle, The Detroit Emeralds s malom djecom Let Me Take You (In My Arms) i Marta i Vandellas 'Nowhere to Run. Mix u nekoliko čudak izbora za lude faktor - Tequila pritisnutim Brass, ili Bongolia Incredible Bongo Band (ne, mi nismo čuli za njih prije bilo), a on je razbio ga. Jedan sat i 44 minuta staza raspoređeni u cilju da se pojavljuju na ekranu. Koji je uredan.

Oh, ako ste u preuzimanje modu - postoji nekoliko drugih film soundtrack ove godine za koje mislimo da su vrijedne spomena. Pedeset nijansi tamnije ima Taylor Swift i Zayn, Halsey i Tove Lo.need idemo dalje? I prateću muziku je bio i strašan i za Guardians of the Galaxy Vol. 2. I Trainspotting 2. Jedan paziti je predstojeći atomsku Plava ima belting Brit težak soundtrack - više Queen, neke Bowie, sve bangers.

Ljeto hit filmova za 2017. Godinu