Baywatch filmski pregled: Rock još uvek ima svoju najveću ulogu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Baywatch filmski pregled: Rock još uvek ima svoju najveću ulogu

Baywatch filmski pregled: Rock još uvek ima svoju najveću ulogu

Baywatch: "Još jedan veliki krpelj za Dwayne 'The Rock' Johnson"

To je drzak počast vintage TV serije.

Originalni Baywatch emisiji ran 1989-1999 i uveo svijet da uspore-mo trčanje, crvenim plastičnim plovcima i mješoviti zadovoljstva David Hasselhoff je glumu. Serija se također okrenuo plažama LA županije u leglo suludo zločina i nesreća - definitivno smo sjetiti epizoda pod nazivom Nightmare Bay uključuje divljanje mora čudovište. Pa kako su dovraga ti prilagoditi sve to u film? Pa, ispostavilo se da samo treba da uradi upravo ono što TV emisije su, ali svaki tako često daju znajući mig kameru kao da kaže: "Da. Znamo."

Dwayne "The Rock" Johnson je savršen izbor da preuzme Hoff ulogu kao šef spasilac Mitch Buchannon. On je veliki, zabavan i zna materijal ne treba uzimati za ozbiljno. Mitch je ljupkih Local Hero - on jedva hoda po plaži bez nekog zahvaljujući mu za spas nekoga znaju od davljenja. Ove godine postoje tri mjesta na svoje ekipe za osvojiti. Oni su ubrzo popuniti surfer zove Kelly (Alexandra Daddario), Roly Poly Ronnie (Jon Bass) ( "reci mi da nisam tech momak", kaže on na početku), i na kraju tu je Matt Brody (Zac Efron) a životinja za zabavu šampion u plivanju koji je bacio takmičenje na Olimpijskim relej time što bolesno u bazenu. Baywatch je svoju šansu da se iskupi, i pokaže svoj bod naravno. On je u zaista smiješno oblika kao Johnson bezidejna pomoćnik, i jedan od najboljih izvora filma za humor, sa Mitch se odnose prema njemu kao jednostavno Nsync, One Direction. Ili čak High School Musical.

Postoji velika zločin parcele to nije toliko važno - to je samo način da se između jet ski jurnjave i punch up. U osnovi poslovna žena (Priyanka Chopra) nastoji da preuzme plaži tržištu nekretnina proširiti njen krijumčarenja droge poslovanja. Zašto bi se gomila spasilaca pucanja tom slučaju, umjesto da policija nije propustila na filmu. A uobraženost da dokazuje scenaristi su pametniji od nekih više zemljanih skice ukazuju. Postoje dva otežano prepone-centric skice. Onaj koji uključuje Matt njuška okolo u mrtvaca genitalije, druga sa Ronnie postaje njegov start zarobljen u letvice ležaljki za sunčanje, što je podsjetnik Ben Stiller nesreće u otvaranju Ima nešto u Mary.

Baywatch je i dalje dobra vrijednost. Šale ima lak, genijalni vibracije koje uvijek izaziva smeh, a tu je i gomila nostalgične zabave da vidi toliko onoga što je cheesily divno o emisiji ažuriran na velikom ekranu. Radili smo obavijest na crveni kupaći kostim iz jednog komada sada imaju zlatnu patentni zatvarač po prednjoj ipak. Nije baš zdravlje i sigurnost. The Hoff Mitch bi odobravaju. A ako misliš da će se pretvoriti u ironičan post-kredita slijed. Dobro da ne bi moglo reći.

15 najviše "The Rock" slike The Rock, nikada

11 Baywatch stilu crveni kupaći kostim da umiremo uzeti za spin