Ben Affleck sakriva vlasnike slave vlasnika Sony WikiLeaks e-pošte | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ben Affleck sakriva vlasnike slave vlasnika Sony WikiLeaks e-pošte

Ben Affleck sakriva vlasnike slave vlasnika Sony WikiLeaks e-pošte

Ben Affleck je pokušao da sakrije svoje robovlasničke predaka

Ben Affleck je navodno tražio televizijski producenti da sakrije činjenicu da je jedan od njegovih predaka bio vlasnik rob.

Glumac je učestvovao u SAD-seriju pod nazivom Pronalaženje My Roots u septembru prošle godine, u kojem režiser Ken Burns i novinar Anderson Cooper je utvrdio da je član porodice bila vlasnik robova.

Otkriće je objavljeno putem e-mail lanac distribuira WikiLeaks između voditelj profesor Henry Louis Gates i Sony Pictures ko-predsjednik i glavni izvršni Michael Lynton.

Gates je naizgled uzrujana zahtjev cenzure.

"Ovo je moja dilema: kao povjerljiv, po prvi put, jedan od naših gostiju je od nas tražio da uredite nešto o jednom od svojih predaka - činjenica da je on u vlasništvu robovi", profesor Gates, napisao je 22. Jula 2014. Godine.

"Sada, četiri ili pet naših gostiju ove sezone spuštaju od robovlasnika, uključujući i Ken Burns. Nikada nismo imali iko pokuša da cenzuriše ili izmijeniti ono što smo našli. On je megazvijezda. Što da radimo?"

Lynton odgovara: "Ja bih uzeti ga ako niko ne zna, ali ako se sazna da ste uređivanja materijala na bazi ovu vrstu osjetljivosti onda postaje nezgodno Opet, sve drugo isto bih definitivno uzeti ga.".

A kasnije razmjena fokusira na zašto je cenzura bolestan savjetuje.

"To bi ga osramoti i ugroziti naš integritet. Mislim da je on postaje veoma loš savjet." Profesor Gates piše.

"Nakon što smo otvorili vrata cenzuri, gubimo kontrolu nad brenda."

Bez obzira na to, Afflecka robovlasnika porijeklo nije se pojavio u finalnoj emisiji, iako emitera PBS tvrdi da je odlučio da umjesto fokus "najzanimljivije" aspekte njegove porodice povijesti.

Gates kaže da je, u stvari, "veoma često" da pronađete pretke robovlasničkom tokom istraživanja.

"U slučaju gospodina Affleck - smo se fokusirali na ono što smo smatrali su najzanimljiviji aspekti njegovog porekla - uključujući predak Revolucionarnog rata, treći pradjed koji je bio okultna entuzijasta i njegova majka koja marširali za građanska prava u slobodi ljeto 1964. Godine ", kaže profesor Gates u saopštenju na sajtu PBS

"Za svakog gosta, mi uvijek naći mnogo više priče o precima na svoju porodicu stabala nego što smo ikada eventualno mogli koristiti."

IZVOR: BBC

Poznata Skandali