Ben Stiller najbolji momenat: Zoolander Tropic Thunder Night u Muzeju | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ben Stiller najbolji momenat: Zoolander Tropic Thunder Night u Muzeju

Ben Stiller najbolji momenat: Zoolander Tropic Thunder Night u Muzeju

7 razloga da Ben Stiller zauvijek

Zoolander slijed Ben Stiller je na kraju Valentino pokazuju zadnji zacementirao nešto što smo odavno poznato - volimo Ben Stiller i toliko ono što on radi. No on vjerojatno neće dobiti Oskara u skorije vrijeme i Daniel Day-Lewis verovatno mogu odmoriti u čizme, ali on je kao utešno smiješno što gledajući slike Take That u 90-tih godina ili gledanje The Inbetweeners na ponavljanje.

Da te preboli sredinom sedmice grbu (i samo zato što je bio jako ugodan sat proveo istraživanje), ovdje su naši omiljeni Ben Stiller trenutaka.

Izmislio Derek Zoolander

Nije preterano reći da je Derek Zoolander je jedan od najboljih modnih parodija svih vremena - Zoolander je sramotno tačan prikaz industrije i njegova plava Steele utisak je imitirali ozbiljno pregledati sve više (da, David Gandy gledamo kod tebe).

Njegov neverovatno Backstreet Boy parodija

U kojoj Stiller se oblači na šestom Backstreet Boy, koji je neslavno izbačen ali stalno okreće se. Film, prvi je igrao na 1998 MTV nagrada, također glumi originalna Boyband. On je na kraju formira novu grupu, Backstreet Boyz, jer "oni su bliže ulici".

Tom Cruise: Misija Improbable

Još jedan skeč za MTV nagrade uključeni Stiller uzimajući krinkom Tom Crooze, Tom Cruise je kaskadera. Krstarenje sebe je zapravo jako smiješno previše, ali molim te nemoj da nas pokvari za vas - gledajte svih šest minuta ovog snimka ispod:

U Starsky i Hutch ples off

Dvostruko denim, baklje, na isturenu poteze i veliki finale, gdje Stiller kida otvoren svoju traper jaknu sa impresivnom snagom i energijom. Jedini dance-off da čak dolazi blizu punom sjaju je onaj orkestrirao Stifler u američkoj 3.

Svi Meet The Parents

Evo samo nekoliko trenutaka da poželite odmah ponovo gledajte Meet The Parents - dio gdje Stiller pogađa njegove djevojke sestricu u oči tokom vaterpolo igra; bit gdje je preplavljuje vrtu svog potencijalnog u akata sa kanalizacije; scena u kojoj je slučajno uništi urnu sa pepelom bake njegove devojke; i nemojmo zaboraviti trenutak kada je svako govori za stolom da je jednom muze mačka.

Noć u muzeju

Ovaj film je izazvao da često sanjam o muzeju životinje i likovi koji dolaze u život noću. A film ima i Robin Williams, koji se olakšava višim realitetima od veličine.

Zatvarač trenutak u Something About Mary

Da li ste ikada videli nešto na filmu to izgleda bolnije ili više neugodno? Ne moramo ni i nadamo se da nikada neće. Četiri riječi: "Imamo krvarenje." Hlađenje stvari.

Tropic Thunder

Stiller je tako dobro u gledajući u industriji koja se uzima vrlo ozbiljno i parodira iz svog daftest osobina. Vidjeti Tropic Thunder, koji se fokusira na grupu diva poput glumaca koji žele napraviti film o Vietman. Stiller igra glumac čija je karijera je zauzela krize. Postoji nekoliko kontroverznih linije ( "nikad ne idem full retard" je jedan od njih), ali teško je ne da se smejem kroz poslati skriptu.

Pratite @ella__alexander na Twitteru.

Zabava 2015: The Ultimate Edit