Bestival line-up 2018 objavio je festival Fatboy Slim - vijesti o zabavi i slavnim novinama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Bestival line-up 2018 objavio je festival Fatboy Slim - vijesti o zabavi i slavnim novinama

Bestival line-up 2018 objavio je festival Fatboy Slim - vijesti o zabavi i slavnim novinama

Treće Bestival headliner otkrio

Fatboy Slim je otkriveno kao treći headliner ovogodišnjeg Bestival.

DJ - pravo ime Norman Cook - prvo je bila na vrhu račun na festivalu 2004. Godine, te je vratio za 10. Godišnjicu događaja 6. Septembra kupio.

Cook će igrati ekskluzivni set pod nazivom Fatboy Slima Bestival rođendansku zabavu, što je on obećava će sadržavati neke "vrlo poseban iznenađenja".

Sir Elton John i Snoop Dogg su ranije otkrivena kao druga dva krova akata za ljetni festival. Fatboy Slim je rekao: "Bilo je to na Glastonbury 2003 gdje sam zatvorio Sunday Best pozornicu za Rob da banke koje sam prvi put vidio sjaj u očima da stvori svoj festival." Dvanaest mjeseci kasnije sam u naslovu Bestival i deset godina kasnije, ovdje ja sam ponovo, bacajući ih najveći rođendan bash moguće i dijeljenje glavnoj bini zajedno Elton John i Snoop Dogg. "To je apsolutna čast da se vrati za ovu istorijska prilika -. Borave kreativni i nezavisni u ovim vremenima si dalek put, baby!"

Organizator festivala Rob da Bank je dodao: "I dalje ne mogu da verujem Bestival će biti deset, ali je i to je super" jer to znači da se da se još više mentalne s našim kreacijama na licu mjesta i opće ludilo.. "Željeli smo da imaju veliki trenutak za sve naše neverovatno posade i prekrasne Bestivalites da li su oni bili s nama u posljednjih deset godina, ili čak samo ove godine, tako da smo se vratili u jedan od naših headlinera iz prve godine i neko ko nas podržali od našeg prvih dana u Clubland. "Da, dame i gospodo, dječaci i djevojčice roll up roll up za ono što će biti najveći spektakl u UK Festival zemljišta kao što smo otkrili 'Fatboy Slima Bestival Birthday Bash'."

James Blake, Savages i The 1975 su i nedavno dodan u line-up.

Bestival će trajati od 5-8 septembar 2013. Godine na Isle of Wight.

Dana 31. Januara 2013. Godine, napisali smo.

Će Bestival 2013. Godine, najavljeno je Elton John i Snoop Dogg naslov.

Legendarni pjevač i reper će se na pozornicu na događaju na Isle of Wight u septembru.

Njima će se pridružiti i MUP-a, Franz Ferdinand, The Knife, The Flaming Lips i Wu-Tang Clan.

Sinead O'Connor, Choice BRIT Award Critic Tom Odell, Squarepusher i Belle & Sebastian će nastupiti za 10. Godišnjicu festivala.

POGLEDAJTE LINE-UP IN FULL OVDJE

Elton John je rekao utora obloge: "Nisam puštao od najvećih festivala u Velikoj Britaniji u posljednjih nekoliko godina, tako da kad se prilika da igraju Bestival došao sam bio veoma zainteresovan sam čuo da je Bestival publika dolazi u. Fancy haljinu i ja jedva čekam da vidim da moraju svi izgledaju neverovatno sa pozornice. U raznim puta sam nosila ogroman perjem glavu-haljine, ogrtače, vruće hlačice, odela, klovn odijela, Donald Duck, Minnie Mouse, francuski Maid, Eiffelov toranj i Kip slobode na sceni! Nošenje fancy haljina čini nas sve osjećati manje inhibiran tako da mislim da je to odličan način da uživate u živu muziku.

"2013 obilježava 40. Godišnjicu izlaska albuma Goodbye Yellow Brick Road, tako da možete očekivati ​​da čujete nekoliko numera sa tog albuma. Moji pokazuje uvijek uključuje sudjelovanje publike, pjevajući i plešući, kako bi bili sigurni da je dovoljno prostora za kretanje unutar tih fancy dress nošnje! "

Bestival traje od 5-8 septembar 2013. Godine.

Za ulaznice, posjetite www.ticketline.co.uk/bestival-tickets ili nazovite 0844 888 4410.

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

BOOMTOWN pacove da HEADLINE Isle of Wight FESTIVALA

Poznati na festivalima - oživite BEST BIT iz 2012. Godine

Poznati na festivalima