Beyonce album review 4 - najnovije zabavne vesti i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Beyonce album review 4 - najnovije zabavne vesti i recenzije

Beyonce album review 4 - najnovije zabavne vesti i recenzije

Recenzija: Beyoncé, 4

Kada je objavljeno da će Bijonse biti uzimanje devet mjeseci pauze postojao je samo jedan zvuk naslove su vrištali o - tapkanje malih stopala. Ali, kako se ispostavilo, Queen B je zapravo njegovanje vrlo različite dijete - nju željno očekivani četvrti solo album.

Ona je tek nešto više od godinu dana da potpuno podigne, snimanje s različitih proizvođača, (uključujući i Kanye West, Switch, posljedica toga, i, kao i uvijek, sama) oslanjajući se na jedan "Gumbo" različitih muzičkih uticaja na plijesan dinamičan kreacija koja vidi ples dvorana ritmovi sjediti uz funk, soul i bolno emotivnih RnB balada. Put zajedno, međutim, to Mish-kaša žanrova pretvara u majka svih modernih raspada albuma.

Otvaranje sa kičme-peckanje, ali jednako melanholični sporo broj, 1 + 1, ti zaroni u dubine bol, nastavljajući svoj spirali žaljenje i preko analize kroz jednako žalostan mi je stalo, I Miss You i Best Thing I Never imao. To je tek trag pet, stranke (utor-laiden RnB plesni podij punilo sadrži Outkast Andre 3000 i Kanye West za stih), da dođete na tkivo, obrišite suze i počnu da se smirite se.

Track šest je prilično Die Young - tamna, izjava odluka balada koja označava početak "ljuti fazi" (znate onu - nisi ni uznemiren više, samo ne mogu da verujem heactuallydid toga). To se brzo naslijedio energetskih i snažnim početi ispočetka i Love On Top; daleko više up-beat, disco-inspirisan melodiju koja vidi Beyoncé oslanjaju na Sasha Fierce duh 70-ih godina.

Onda je vrijeme da opereš ramena off, izaći i plesati ublaži bol. Obilježavanje početka ozbiljnog 'prebolela sesije je intro ventilatora Farish da Count Down - prvi klub Banger na albumu - koja robota odbrojava do neminovno plijen-trese plesna dvorana ritam, kao uzorkovane iz Boys II Muškarci pjesmu, Uhh Ahh.

Track 12 je I Was Here, baš kao i bivši pola albuma, je izvaljen, vokalno-prešao balada, ali raspoloženje je jedan od optimizma, a ne tuga.

Album završava na energičan čak smo uletjeli u stalno osposobljavanje, mantra-uzvikujući prvi singl Run The World (Girls). Annnnnnd smo potpuno nad našim neuredan raspada u manje od sat vremena. Rezultirati!

Ljubitelji Beyoncé 's življe, više klub može pristupiti staze može naći većina down-tempo brojeve na ovom albumu biti malo nedostatak-sjaj za njihov ukus. Ali pozivamo ih da imaju strpljenja - ovo je rekord koji gradi i prikuplja, mijenja raspoloženje i tempa prije nego što je kulminiralo u eksplozivnoj finale. Definitivno vrijedilo čekati!

Track Listing

1. 1 + 1 2. I Care 3. I Miss You 4. Best Thing I Never Had 5. Party (featuring Andre 3000) 6. Umjesto Die Young 7. Ispočetka 8. Love On Top 9. Odbrojavanje 10. Kraj Time 11. I Was Here 12. Run The World (Girls)