Beyonce i Jay Z album? rade na tajnoj muzici | BA.rickylefilm.com
Osobe

Beyonce i Jay Z album? rade na tajnoj muzici

Beyonce i Jay Z album? rade na tajnoj muzici

Mogao Beyoncé se brzo oslobađaju njen novi tajna album?

Imajte na umu da dan prošle godine kada ste se probudili i prije nego što bi čak i uspio da ustane iz kreveta, oprati zube i skočiti pod tušem, ti bi već čuli da je Beyoncé je objavio top secret album koji je prodan u milijune u ono što se čini kao što sekundi, a preuzet je za sebe? Pa, izgleda kao da je u vezi da sve to opet učiniti.

Ljubitelj pjevačice tweetovao onome što je izgledalo da je istinski pesama za predstojeći tajnosti album, uz saradnju sa Rihanna, Justin Timberlake i Pharrell. Evo ga:

[Twitter id = "528648841885544448"]

Međutim, bez obzira na glazbene web stranice pokupiti na tweet i sve vaganje sa svoje mišljenje da je to bio pravi pesama (i dobivanje nas vrlo uzbuđen u procesu), osoba koja stoji iza Twitter nalog je priznao da je lažna, a njihovi sljedbenici ih presnimavanje #kingtroll.

Iako je tracklist je lažna, činjenica da Bey izdaje novi tajni album ne može biti stvarno. Amazon je postavio link u pretprodaji na četiri diska Beyoncé proizvod - to može biti novi rekord? Plus, Beyoncé je potpuno je sportski novu frizuru svaki put kad je vidim. Mogu li oni biti novi izgled iz različitih muzičkih vids?

Ono što smo sigurni je dvije stvari. Broj 1, istina će biti iznenađenje dok Beyoncé želi da znamo o tome, bez obzira na to koliko smo nagađati. Broj 2, mi ozbiljno ne znam kako ova dama smatra da je vrijeme da snimi svoj top-tajna albuma. U. Strahopoštovanje.

U srijedu 8. Oktobra 2014. Godine, napisali smo.

Ne zaboravite, kada nas Beyoncé je sve iznenadio kada je prošle godine objavila je tajna album? Mi i dalje ne mogu da verujem da je ona uspjela zadržati da u tajnosti - ali čini se da je ona se nada da će ponoviti isti uspjeh, ali ovaj put ona se udružio sa suprugom Jay Z.

Stranica Šest javlja da je oženjen duo, koji su se upravo na turneji Americi sa svojim On The Run turneji, sada planiraju da nam da novi album i bez ikakve najave.

Njihov izvor je rekao Bey i Jay su tajno snimanje zajedno i planiraju objaviti iznenađenje album krajem ove ili početkom iduće godine. Prošlo je spekuliše novi album će biti u pratnji brojnih muzičkih spotova, a možda čak i film.

U drugim Beyoncé i Jay Z vijesti - par se navodno razmišlja o preselila u Pariz, te su primećen gledajući imovine zajedno.

IZVOR: šestoj stranici

Beyoncé i Jay Z ljubavna priča: Izrada snage par