Beyonce i Jay-Z objavljuju novu zajedničku turneju | BA.rickylefilm.com
Osobe

Beyonce i Jay-Z objavljuju novu zajedničku turneju

Beyonce i Jay-Z objavljuju novu zajedničku turneju

Ove fotografije Beyonce i Jay-Z snimanje zajedno ispred svoje turneje su napustili internet * vrlo * uzbuđen

Bonnie and Clyde su se vratili. Motocikl i sve to.

Bonnie and Clyde navijači, držite na šešire. Beyoncé i Jay-Z ne samo ide na turneju ponovo - to izgleda kao da se radi o vrlo velikom projektu.

Par je viđen snimali u Kingston, Jamajka, ranije ove sedmice zajedno Melina Matsoukas, direktor Beyoncé legendarnog 'Formiranje' video.

Slike, koje su se pojavile na internetu sinoć, dosta fanova veoma uzbuđen. Zašto? Jer imamo djelić Bey i Jay motocikl - i vjerujemo da će se koristiti kao vizualni tokom zajedničkog putovanja ili materijal za novi vizualni album. Major.

[Instagram id = "BgkTepKlm-o"]

Kralj i kraljica muzike najavio uzbudljive vijesti o njihovoj zajedničkoj turneji preko Beyoncé kanale društvenih medija prošle sedmice.

Započinjući 6. Juna u Cardiff, On The Run II turneje će se zaustaviti u 15 gradova širom Velike Britanije i Evrope, a onda idemo na preduzmu 21-datum Sjeverne Amerike nogu Početak nedelje 25 jula u Cleveland, zaključujući u Cleveland 2. Oktobra.

Ovdje su UK datumi:

6. Jun Cardiff, UK Kneževini Stadion - u prodaji 23. Mart

9 Jun Glasgow, UK Hampden Park - u prodaji 23. Mart

13. Jun Manchester, UK Etihad stadion - u prodaji 23. Mar

15. Jun London, UK London stadion - u prodaji 23. Mart

Raznolikost ima sve evropske i međunarodne datuma, ovdje.

Glasine otišao u overdrive prije nekoliko tjedana nakon nekoliko naznake su povučene da bi to moglo da se dogodi. Sve je počelo u siječnju kada je voditelj radijske emisije Laura Stylez je rekla da je imala izvore koji je potvrdio da je "Carters - JAY-Z i Beyonce - možda (ovo je moglo) biti vrlo brzo najavljuju turneju".

Zatim Ticketmaster mijenja svoju lokaciju sa stranice Beyonce i Jay-Z, tako da smo svi shvatili da je najavljeno uskoro.

Vi momci. Ticketmaster UK upravo apdejtovali sa stranice "Beyonce i Jay Z", što ja znam za činjenicu da je bilo pre. Pretpostavljam da su oko objaviti zajedničku turneju. Pic.twitter.com/fBnNXN2jOM

- mama. (@nathalielibero) Februar 21, 2018

Imajući u vidu sve limunadu, a zatim 04:44 drame, to je sigurno biti najeksplozivnije turneje do sada.