Beyonce Jay Z Elevator fotografija | BA.rickylefilm.com
Osobe

Beyonce Jay Z Elevator fotografija

Beyonce Jay Z Elevator fotografija

Beyoncé i Jay-Z samo pozirala zajedno u lift. Lijepo igrali, momci.

Izgledaju mnogo prihvatljivije od zadnji put su na slici u liftu zajedno

Nikad ne dozvoli se može reći da Beyoncé i Jay Z nemaju smisla za humor.

Par je pozirala zajedno za glamurozan Snap u liftu nakon proslave 48. Rođendana reper zajedno.

Ne samo da je to prvi put da je par je izašla u javnost zajedno od Jay Z je svoj šok varanje otkriće, ali isto tako je vratio sjećanja Jay-a zloglasnog borba u liftu sa Begove sestra Solange prije tri godine.

Smatralo se da je u trenutku kada je argument počeo preko glasine da je bio nevjeran.

Prema Ljudi, Beyoncé zakup pozorištu u Filmski centar Angelika u New Yorku za privatne gledanje nedavno objavio Woody Allen film Wonder Wheel kako bi proslavili poseban dan joj je mužić je.

Oni su otišli u kino preko lifta, ali za razliku od incidenta iz 2014. Godine, ovaj put su bili spremni da pozira pred kamerama.

TMZ objavio video vrata otvaranja lifta sa Jay govori paparazzi čekanja: ". Požuri Dođi dobiti."

U 36-godišnja pjevačica pozirala nosi Versace haljinu govoreći 'jedinstva' na rukavu.

U 2014. Godini, procurile snimke sa kamere pokazala Begove mala sestra Solange nogama i udarajući njen brat-in-zakon u liftu The Standard Hotel nakon Met Gala.

Nakon, trio objavili zajedničku izjavu rekavši: ". Bilo je mnogo spekulacija o tome šta je izazvalo nesretni incident, ali najvažnija stvar je da naša porodica je radio kroz njega.

"Jay i Solange svaki preuzmu svoj dio odgovornosti za ono što se dogodilo. Obojica priznaju svoju ulogu u ovom privatna stvar koja se odigrava u javnosti. Obojica su se izvinio jedni druge, a mi smo odmakli kao jedinstvena porodica."

Jay je otkrio da je bio nevjeran svojoj pop zvijezda supruga tokom razgovora u New York Times prošle sedmice.

On je rekao:.?. "Morate preživjeti Zato idi u režim za preživljavanje, a kada idete u režim za preživljavanje, što se događa Iskljuiite sve emocije Dakle, čak i sa ženama, hoćeš li ugasiti emotivno, tako da ne mogu. Spojiti u mom slučaju, kao što je, to je duboka i onda sve stvari događaju odatle:.. Nevjera "

Iako ni ikada proglašen je žena koju je prevario s Beyonce iz nje kao "Becky sa dobrim kose" na njenom albumu, limunada.

Bračni par koji je u braku devet godina i imaju zajedno troje djece, Blue Ivy, daju i šest mjeseci blizance, Rumi i ser.