Beyonceova mamina venčanja: Tina zna svog muža Ričarda Lawsona | BA.rickylefilm.com
Osobe

Beyonceova mamina venčanja: Tina zna svog muža Ričarda Lawsona

Beyonceova mamina venčanja: Tina zna svog muža Ričarda Lawsona

Beyoncé dijeli puno slika od vjenčanja njene mame

Šta bi mi bez Beyonce Tumblr? Queen Bey je odveden u njen sajt za upload milion slike vjenčanje njene mame.

Njena majka Tina oženio Richard Lawson na glamurozan jahti u LA početkom aprila, a sigurno je izgledao dreaaammmmyy. Begova Slika pokaže Tina veliki dan savršeno - uživajte fotografije mladenci poziraju sa svojim najbližima, Tina na dancefloor, Kelly Rowland i Solange tulumarenje, i Blue Ivy biti najslađi djeveruša ikad.

Mi volimo ovu sliku Bey, Jay, Solange i njen suprug Alan Ferguson na dancefloor.

Ova fotografija nam daje sve osjećaje.

I da li je to uradio jedan.

No, nešto nam govori ova dama na frontu nisu dobili sve-beli dopis.

Ups.

Dana 13. Aprila 2015. Godine, napisali smo.

Nedelju dana nakon Beyonce proslavila godišnjicu braka Jay Z, ona je sada slavi neko drugi je udata blaženstvo - njena mama!

Uzimajući u Beyonce.com, pevačica pokazala svoje fanove sliku njena majka Tina Knowles, na dan svog vjenčanja - kako sladak.

U PIC-a, koje je Cliff Watts, Tina nosi elegantne bijele Romona Keveza haljinu sa zlatnim pojasom i stoji pored svog muža, koji izgleda dotjeran u sve-beli sako.

Mladoženja je Richard Lawson, a prema TMZ, par je u braku na brodu jahti u Kaliforniji, a vjenčanje je sve-bijele svadbene svečanosti prisustvovali su Beyonce, Solange, Jay Z i Blue Ivy.

Prema izvještajima, vjenčanja održan je u nedjelju 12. Aprila i bilo je oko 300 gostiju na superjahte pod nazivom "Eternity".

To je drugi brak za Tina, 61, koji se razveo muža Mathew Knowles je u decembru 2011. Godine njen novi muž, Lawson, 67, je glumac, najpoznatiji po svom radu na američkom sapun All My Children. Također je glumio u filmu Poltergeist 1982. Horor.

Čestitam Tina!

IZVOR: TMZ & BEYONCE.COM

Poznata vjenčanja koji će učiniti da se osećate sve toplo 'n' fuzzy unutra