BFG film i prikolica za film: Datum izdavanja i izdanja | BA.rickylefilm.com
Osobe

BFG film i prikolica za film: Datum izdavanja i izdanja

BFG film i prikolica za film: Datum izdavanja i izdanja

Pogledajte prvi trailer za BFG film

Cvili! Prvi trailer za Stevena Spielberga žive akcije verzija Roald Dahl je BFG je objavljen i to izgleda neverovatno!

Teaser ima sablastan osjećaj da ga kao srećemo Sophie u sirotištu, gdje je priča o misterioznom "zvono za kraj" koji dolazi "u tri ujutro kada sam ja jedini koji je ostao budan".

Ona objašnjava: "Nikad ne ustati iz kreveta ne idu na prozoru Nemojte gledati iza zastora..."

Većina uzbudljivo smo dobiti mali uvid u ogroman 24 metara visok giganta.

Ovaj film, koji je snimljen u 3D-u, može pohvaliti velikim cast uključujući Mark Rylance kao BFG, Rebecca Hall, Penelope Wilton i Bill Hader.

Disney BFG je od 1. Juli, 2016.

Provjerite prikolica ovde

14. Aprila 2014. Godine, napisali smo.

Tu je velika vijest za Stevena Spielberga verzija Roald Dahl Classic BFG: Disney je potpisao na pomoći fonda i proizvoditi film i puno cast sada je najavljeno.

Ovo je prvi put da će Spielberg režira Walt Disney film i čini se da ne može biti više uzbuđen.

"To je posebna radost da bude u direktora stolicu kao što smo se pokrene BFG, zajedno sa svojim prijateljima dugo vremena i filmske saradnici Kathy Kennedy, koji me je upoznao sa ovom projektu, Frank Marshall i Melissa Mathison", kaže Spielberg.

"Zajedno s njima i Disney, postoji mnogo razloga zašto sam tako uzbuđen zbog ovog joint venture".

Između takav zvjezdani tim filma odluka, mi smo sigurni u saznanju da je nova verzija Big Friendly Giant avanture će živjeti do naše djetinjstvo fanstasies.

Već smo saznali da će novajlija Ruby Barnhill igrati Sophie i da će Mark Rylance glumiti kao titualr BFG, a sada više zvjezdanih imena su dodane u gipsu. Downton je Penelope Wilton će igrati The Queen, i Rebecca Hall će glumiti kao Meri, kraljica je sobarica. Također smo saznali da će Bill Hader igrati jedan od divova.

Spielberg je počela sa proizvodnjom BFG početkom ove godine u Vancouveru i to će biti objavljen u Velikoj Britaniji, u julu 2016. Godine.

Dana 16. Decemeber 2014. Pisali smo.

Roald Dahl The BFG je pretvorena u film. U prvi mah nismo znali šta da ovu vijest - knjiga (objavljena u 1982) je apsolutni klasik i mi smo bili oprezni oko pohlepni film šefove uništava roman nevine djece. Ali onda smo saznali da je Steven Spielberg je potpisao na režira adaptaciju filma, i on je doveo u Melissa Mathison da napiše scenarij. Melissa prošle udružio sa Spielberg na ET A ko ne voli ET?

Sada je vrijeme za lijevanje, i novajlija Ruby Barnhill je bacila kao mlada djevojka, Sophie.

Za one koji ne znaju priču o BFG, to je priča o mladoj Londonu djevojka i misteriozna Giant koji ju uvodi u ljepotu i opasnost od Giant Država. Mark Rylance koja je bacila kao "Big Friendly Giant".

BFG će biti prvi igrani film ulogu 10-godišnjeg Ruby Barnhill a. Ona je djeluje već dvije godine i da će se pojaviti na predstojećim BBC BAFTA nagrađivane dječje drame U četiri kluba. Ruby živi u Cheshire sa svojim roditeljima, mlađa sestra i Tom mačka i član njene lokalnih omladinskih pozorišta.

Govoreći o svojoj ulozi u Steven Spielberg potez, Ruby je rekao: "Osjećam se nevjerojatno sreće, a ja sam tako sretan Sophie dobiva da se na ovom divnom avanturu i tako sam uzbuđen da ću je igrati.".

Steven Spielberg je zadovoljan sa svojom izabrani: "Nakon duge pretrage, osećam Roald Dahl sebe bi našli Ruby podjednako pamtiti kao i mi smo otkrili prekrasan Sophie u Ruby Barnhill.".

Luke Kelly, generalni direktor Roald Dahl književnih Estate i Roald Dahl unuk, je rekao: "karakter Sophie je jedan od najvažnijih simpatična mlade junake u pričama Roald Dahl-a. Ona je kao hrabar kao ona je znatiželjan i ima urođeni osjećaj Pitam se. Mnogi čestitke Ruby na slijetanje ulozi. Nadamo se da što BFG dokazuje krajnje magičnu avanturu za nju. "

GLAMOUR filmski vodič