Björk iznenadio album Vulnicura: izdanje iTunesa | BA.rickylefilm.com
Osobe

Björk iznenadio album Vulnicura: izdanje iTunesa

Björk iznenadio album Vulnicura: izdanje iTunesa

Iznenađenje! Björk objavljuje novi album Vulnicura

Björk ima Rush objavio digitalnu verziju svog novog albuma, Vulnicura.

Tako je, dva mjeseca prije svog trebalo datum izlaska, Björk je dao navijačima ono što žele - njen osmi studijski album.

Islandski pjevačica je na Facebook reći fanova o izradi zapisnika, nazivajući je "slomljeno srce album". Ona je napisao: "Pretpostavljam da našao sam u krilo jedne godine u pisanju potpuno slomljeno srce album Kinda iznenađeni koliko dobro sam to dokumentovano u prilično precizno emocionalne hronologiju Like 3 pjesme prije pauze i tri nakon Dakle, antropolog... U meni ušuljali u i odlučio sam da ih dijeli kao takve. Prvo sam bio zabrinut da bi bilo previše sebe popustljiva, ali onda sam smatrao da bi moglo učiniti još univerzalna. I nadam se pjesme može biti pomoć, štaku drugima i dokazati kako biološki ovog procesa je:.. Rane i zarastanje rana Psihološki i fizički ima tvrdoglav sat priključen na njega. "

Ona je nastavila, govori o svom radu sa Arca i The Häxan Plašt o puštanju. "A onda je magija stvar mi se dogodilo:... Kao što sam izgubio jednu stvar nešto drugo ušao Alejandro mi se javio krajem ljeta 2013. Godine, a bio je zainteresirani za rad s mene je to bio savršen tajming Da otkucaja do pjesme bi me uzeti 3 godine (kao što je na Vespertine), ali ovo je očarala Arca bi me posjetiti u više navrata, a samo nekoliko mjeseci kasnije smo imali cijeli album !!! " napisala je.

"To je jedan od najugodnijih suradnji Imao sam! Onda sam otišao naprijed i napisao niz i hor aranžmane i snima ih na Islandu. Pri kraju album sam počela tražim okolo inženjer miješanje i uveo je zajedničkog prijatelja naš, Robin Carolan The Häxan plašt. On miješa album i napravio ritam za polovinu 'porodica'. Zajedno sa Chris Elms inženjer smo nekako formirali bend tokom procesa miješanja i to je album smo napravili! !! "

Preuzmite Vulnicura ovdje.

The Vulnicura spisak pesama:

  1. Stonemilker
  2. Lionsong
  3. History Of Touches
  4. Crno jezero
  5. Porodica
  6. Notget
  7. Atom Dance
  8. Usta Mantra
  9. Živi pijesak

Let The Music Do The Talking