Bosu Ball Workout videa: Kourtney Kardashian, Carly Rowena oboje koriste | BA.rickylefilm.com
Osobe

Bosu Ball Workout videa: Kourtney Kardashian, Carly Rowena oboje koriste

Bosu Ball Workout videa: Kourtney Kardashian, Carly Rowena oboje koriste

U Bosu Ball: Kourtney Kardashian novi trening oružje

Ako pratite Kourtney Kardashian na Snapchat, onda znate da je ona ob-sessed s njom Bosu Ball. Kao što se vidi ovdje na Instagram.

Da, još jedan napornih treninga sa svojim ličnim trenerom, Don-a-Matrix. Da li djevojka ikada prestati ?! Ali moraš priznati, gleda sada tako žestok. Ona kreditirati one ABS joj Bosu Ball, pitamo se?

Kourtney 's trenerom, Don-A-Matrix razgovarao sa E! o njoj fitness rutinu, otkrivajući da: "Mi trenirati u rasponu od tri do pet dana nedeljno u zavisnosti od toga šta projekti dolaze gore."

Dodaje: "[Naša treninga prošle] u rasponu od 45 minuta do sat vremena."

U Bosu Ball, što je skraćenica za "Bost Strane Iskorišteni" razvijen je 1999. Godine David Weck, vizionar u fitness svijetu.

Ali kako je Bosu Ball promijeniti svoj svijet? Mi smo istražiti.

Prema Davidu: '. "Both Sides Iskorišteni' je kako je ljudsko tijelo dizajnirana za pomicanje i funkcionirati najefikasnije Izmjenična Bilateralni koordinaciju obje strane tijelo je zajednička nit u puzanje, hodanje, i trčanje (od suštinske važnosti za čovječanstvo). Kukovi, noge i stopala rad nasuprot ramena, ruke i šake na uravnotežen "jednak i suprotan" odnos. "

Dakle, replicira se koriste pokreta sa Bosu lopta će vam pomoći poboljšati svoj učinak i dobiti najviše iz vašeg treninga.

Zdravlje i fitness bloger, Carly Rowenna, otkrila je na svom Instagram račun je nedavno da je ona kune po njoj je.

Ona je s titlovima Instagram video: danas "rano glavom u London na neki događaj, ali ipak je uspio pronaći 5 minuta uglaviti malo Abs rutina za sve vas u bosu lopta je jedna od mojih najčešće koristite komada opreme, postoje toliko stvari koje možete učiniti i to zaista cilja svaki centimetar vašeg tijela. Ne brinite ako nemate bosu loptu, a fudbal ili na podu će raditi jednako dobro.

1. Squat Navlake.
2. Mountain X.
3. Bosu Crunch.
4. Catch V Sit.

Cilj za 30 sekundi svakog potez, za početnike dodati malo 10 sekundi odmora između vježbi i imaju za cilj da se ponovi 3 puta, to možete učiniti onoliko često koliko vam se sviđa! Happy Znojenje! "

Runtastic Fitness i stavlja dobar slučaj za Bosu Ball.

I to ne samo o svojim core - koji su stvarno dobri za - rade i na ruke. Neka ovaj YouTuber vam pokazati kako.

U Bosu Ball - što nas podsjeća na Space Hoppers smo da volimo kad smo bili klinci, košta oko 150 €, ali postoje neke slične dizajne na tržištu. Oni mogu biti dovedeni iz Argos ili Amazon, i za samo 30 €. Hoćete li kupiti?

Šta jesti prije i poslije Gym