Brad i Angelina zajedno u filmu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Brad i Angelina zajedno u filmu

Brad i Angelina zajedno u filmu

Deets Brad i Angelina se na ekranu okupljanje potvrdio

Je otkrio naslov Brad Pitt i Angelina Jolie 's novom filmu - par će zajedno glumiti u By The Sea, njihov prvi zajednički film projekat od Mr and Mrs Smith.

I to je svaki inch je zajednički napor, kao Ange napisao i da će usmjeriti film, a Brad će se proizvoditi.

Ange trenutno režira Drugog svjetskog rata drame Unbroken i da će nastaviti da radi sa Universal na novom projektu sa Bradom, o čemu ona je provalila: "Veoma sam sretan da nastavim moj odnos sa [Universal Pictures stolica Donna Langley] i čitav Universal tim, kao što sam završiti Unbroken i početak rada na By The Sea.

"Oni su stvorili vrlo posebno mjesto za pripovjedača, i radujem se nastavak strast i podršku koju su pružili za mene kao režiser."

A osjećaj je jasno uzajamno, kao što je Donna u izjavi: "Angelina nastavlja da pokažu njene izuzetne pripovijedanja sposobnosti ispred i iza kamere, a mi smo uzbuđeni proširiti naš odnos s njom do mora.

"Angelina i Brad predstavljaju dva od najsjajnijih talenata Holivuda, a mi smo uzbuđeni da bude dio njihove suradnje na ovom moćan komad."

Zvuči kao da je postavljen kao prilično veliki hit. Ne možemo čekati da se par ujedinila na filmu.

IZVOR: E! vijesti

7. Jula, pisali smo.

Brad Pitt i Angelina Jolie se u glavnoj ulozi u filmu zajedno! Iako nažalost, radni naslov NIJE Brangelina: The Movie.

Časopis People izvještavaju da je moć nekoliko osoba zajedno će se vratiti na veliki ekran - i to će biti postavljen na Malti. Premijer te zemlje Joseph Muscat rekao magazinu:

"Drago mi je da je holivudski producenti su ponovo izabran Malti za svoj projekt, a mi ćemo biti drago da domaćin gospodin Pitt, gospođa Jolie i njihovih porodica po drugi put u tri years.I'm sigurni da će ovaj film pomoći stavimo prekrasnom sestra otok Gozo na karti svijeta. "

Zadnji put Brad i Ange snimio film zajedno bio gospodin i gospođa Smith - gdje su se susreli i zaljubili. Dakle, ovo je prilično velika vijest za ljubitelje Brangelina.

Angelina je već govorio o filmu koji je napisao za nju i Brad - iako nismo sigurni da li je to isti film kao i onaj snimljen u Malta:

"Nešto sam napisao prije nekoliko godina za Brada i mene", rekla je ona. "Samo za zabavu. Samo nezavisna malo umjetničko djelo. Jer ne dobijemo učiniti te onoliko koliko želite. Ali to je nešto zaista mali i eksperimentalni."

IZVOR: Ljudi

Brad Pitt i Angelina Jolie: Unutar svog života