Brad Pitt GQ intervju - Razvod sa Angelinom Džoli | BA.rickylefilm.com
Osobe

Brad Pitt GQ intervju - Razvod sa Angelinom Džoli

Brad Pitt GQ intervju - Razvod sa Angelinom Džoli

10 stvari koje smo naučili iz intervjua Brad Pitt GQ

On je prije svega otvorio o svom razvodu

Brad Pitt 's najnovije intervjuu za GQ je sirovo, iskren i intenzivan. Mi izabrati 10 najboljih stvari koje smo uzeli iz komad ovdje.

Kako on misli o politici

"Ja ne mogu pomoći i na druge načine. Ja mogu pomoći tako što filmove sa određene poruke. Moram biti dirnut nešto-ja ne mogu da se pretvaram. Sam odrastao da Ozarkian nepovjerenje politike za početak, tako ja samo bolje gradi kuću za nekoga u New Orleansu ili dobivanje određene filmove na ekranu koji možda nije se napravio drugačije. "

Njegov muzički ukus

"Ja sam slušao mnogo Frank Ocean. Mislim da je ovaj mladić tako poseban. Razgovarajte o tome da u sirovom istinu. On je bolno iskren. On je vrlo, vrlo poseban. Ne mogu naći loš."

16 stvari Brad Pitt rekao o Angelina Jolie

On ima terapeut

"Samo sam počeo terapiju. Volim ga, volim ga. Prošao sam kroz dva terapeuta doći do pravog."

Imao je komplikovan odnos s pićem i drogama

"Ne mogu se sjetiti dana otkako sam izašao iz koledž kada nisam pije ili je imala trave, ili tako nešto. Nešto. I shvatiš da je puno je, um-cigarete, znate, dude. I trčim od osjećanja. Ja sam jako, jako sretan da se radi sa svim tim. Mislim, zaustavio sve osim pijanstvo kad sam počeo svoju porodicu. Ali čak i to prošle godine, znate-stvari koje nisam imao posla s. Ja sam pije previše. To je samo postati problem. "

"Mislim, imamo vinarije. Uživam vino jako, jako puno, ali samo sam ga ja vodio na zemlju. Morao sam da se udaljite na trenutak. I iskreno sam mogao popiti ruski ispod stola sa svoju votku. Ja sam profesionalac. Bio sam dobar. "

Živi "tu i tamo" od razvoda

"Bilo je previše tužan da bi ovdje u početku, pa sam otišao i ostao na podu prijatelja, malo bungalov u Santa Monici srušio. Ja ovdje malo, prijatelju moj [David] Fincher živi ovdje. On je uvek ce imaju otvorena vrata za mene, a ja sam radio dosta stvari na Westside, tako da sam ostao u kući mog prijatelja na podu za mjesec i pol-dok sam ja bio tamo jednog jutra, 05:30, i to van nadzora vuče gore. Oni ne znaju da sam se iza zida, a oni podići-i to je duga priča-ali to je bilo nešto više od TMZ, jer su ušli u kompjuter mog prijatelja. Ono što mogu učiniti ovih dana. Tako da sam malo paranoičan bio tamo. Odlučio sam da moram da pokupi i dolazi ovamo. "

On se bori sa svojim emocijama od razvoda

"Ja sam osobno vrlo retardiran kada je u pitanju uzimanje inventar mojih emocija. Ja sam puno bolji u prikrivanju. Odrastao sam uz oca-zna-najbolje / rata mentalitet-otac je svemoćan, super strong- umjesto stvarno poznavanja čovjeka i svoje sumnje u sebe i borbe i to me pogodilo udariti u lice sa našim razvod:.. Moram biti još moram biti više za njih moram da im pokažem i nisam.. Bio dobar u tome. "

On i Angelina se prvo stavlja djecu

"Najviše senzacionalan prodaje, i to je ono što će biti izloženi, a to me boli. Brinem se više u mojoj trenutnoj situaciji o slideshow moja djeca imaju. Želim da budem siguran da je to dobro uravnotežen."

"Zaista sam na leđima i vezan za sistem kada dece zvala. I znate, nakon toga smo bili u mogućnosti da rade zajedno kako bi sortirati ovo. Oboje smo radili naš najbolji. Čuo sam jedan pravnik recimo, "Niko osvaja na sudu-to je samo pitanje ko nastrada gore." i čini se da je istina, provesti godinu dana samo fokusiran na izgradnju slučaju da dokažem da si i zašto si u pravu i zašto 're nije u redu, a to je samo ulaganje u otrovan mržnjom. Samo sam odbiti. Srećom moj partner u ovom slaže. To je samo vrlo, vrlo neskladu za djecu, da odjednom imaju svoje porodice pokidani. "

On nikada neće napisati knjigu

"Mislim da pišem previše naporan."

On želi mogao početi ispočetka

"Volio bih da mogu samo promijeniti moje ime."

Trenutno, on se fokusira na svoju umjetnost

"Ja sam nestrpljiv da se u studio. Mislim da je to Picasso koji je govorio o trenutku gledajući tu temu, i boje udaranje platnu, a to je mjesto gdje umjetnost se događa. Za mene imam trenutak dolaska do osjećati emocije nadohvat ruke. "

Pročitajte cijeli intervju sada.