Brad Pitt Novi film 2018 - Brad Pitt trailer Fury - celeb news | BA.rickylefilm.com
Osobe

Brad Pitt Novi film 2018 - Brad Pitt trailer Fury - celeb news

Brad Pitt Novi film 2018 - Brad Pitt trailer Fury - celeb news

POGLEDAJTE: Prikolica za Brad Pitt novi WW1 film Fury

Mi smo sada čuje sve o Fury već duže vremena, tako da nismo mogli čekati da se konačno gledati prikolica - i film prepun akcije u kojem glumi Brad Pitt, Shia LaBeouf, Jason Isaacs, Logan Lerman, Jon Berntal i Michael Peña, naša očekivanja su bila velika!

Mi definitivno nisu bili razočarani - ovo prvi pogled na dramatičan preokret događaja oko američkog tenkovska jedinica u Njemačkoj, kao kraj Prvog svetskog rata pristupa ostavlja nas žele više.

Jedan neoprane, ali žestoka izgleda Brad glumi Wardaddy, impozantna vojske narednik koji je na čelu pet osoba jedinice - i čini se da će biti dosta drame kao grupa često neiskusnih vojnika se uhvate u koštac s grozotom njihovih okruženje.

Od jako vodstvo Bredove lika, straha i anksioznosti Logana lika, film izgleda kao da će sadržavati neke zanimljive detaljnih studija karaktera - i puno borbe, bombe i puške za fanove akcioni film.

Postoje neke hlađenje i nezaboravne citate samo u prikolici ( "Misliš da to ne može biti gore Može i to će Umirući nije gotova, ubijanje nije učinio?".) - izgleda kao pun film će biti pravi da ove godine gledati.

Fury je napisao i režirao David Ayer (Training Day i End of Watch), i Ayer rekao People: "Krenuo sam da krajnji rezervoar filma".

Autentičnost filma daje pravi poticaj upotrebom pravog Drugog svjetskog rata tank, koji je pozajmljen proizvođačima od strane Tank Muzej u Dorset - film je ovdje sniman u Britaniji, u Shirburn, Oxfordshire.

Fury je u oktobru - ali prvi pogled, pomaknite se prema dolje da gleda prikolicu.

U ponedjeljak, 16. Decembra 2013. Godine, napisali smo.

Jeste li u potrazi za čovjeka u uniformi? Ne gledati dalje jer imamo Brad Pitt ljulja zalizana frizura, na setu svog novog filma, Fury.

U 49-godišnji babe pozirala sa Shia LaBeouf i njegova Fury glumi za direktora filma, David Ayers - koji ga je stavio na Twitter-u za naše zadovoljstvo gledanja. Hvala ti, Dave!

Ostali muškarci na slici uključuju Kevin Vance, Jon Berntal i Logan Lerman. U filmu također glume Clint Eastwood prekrasna sina, Scott Eastwood. Možda se sjećate da ranije ove godine, Scott se pričalo da igra ulogu Christian Grey u Pedeset nijansi sive. Kasnije je otišao u Jamie Dornan, tako da bude fer, to je win-win situacija.

Za one koji su zainteresirani za više od fit filmske zvijezde, film će biti o grupi američkih vojnika poslana na hrabar misiji u nacističkoj Njemačkoj pred kraj Drugog svjetskog rata. A datum izlaska za Veliku Britaniju još da se postavi.

Skoro smo zaboravili - Najbolja stvar o karakteru Brad Pitt u filmu je da se zove "Wardaddy '. Ako to nije seksi, ne znamo što je!

Najseksi Men: Rezultati