Bradley Cooper Vanity Fair pokriva fotografiju i intervju | BA.rickylefilm.com
Osobe

Bradley Cooper Vanity Fair pokriva fotografiju i intervju

Bradley Cooper Vanity Fair pokriva fotografiju i intervju

Bradley Cooper igra sa svojim loptice za Vanity Fair

Ne one loptice, govorimo snooker loptice.

Odlazak Bradley Cooper na naslovnici magazina Vanity Fair - američki Hustle glumac pokriva januarskom broju odjeven u bijelu košulju, Tinsi malo strnih i intenzivan, ali očaravajući pogled.

Gledajući Bradley Cooper i njegova beba plave oči, nikad ne bi znao o borbi on je morao da se bavi. Ali u januarskom broju, holivudski srcelomac govori otvoreno o njegovoj prošlosti ovisnosti i kako je bilo teško za njega da prevaziđe smrt njegovog oca.

Svi njegovi teškoćama, međutim, da ga je pripremio za svoju mukotrpnog ulogu u Clint Eastwood predstojeće American Sniper, u kojoj Cooper igra Navy SEAL snajperista Chris Kyle.

"Gubitak neko blizu mene. Prolazak kroz ljubav i loss.knowing ono što je važno", Cooper kaže svoje muke su mu pomogli u karijeri. "Shvativši da je Suština je da je sve što imam ja, tako da je krajnje vrijeme da se prestane da bude nešto što mislim da bi želeo da budem. Ili da će mi dati ono što mislim da mi treba."

On kaže: "Kako stariš, hvala Bogu, vaše tijelo propada, ali vaša duša nekako dodatke."

Bradley je bio trijezan od 2004. Godine, tako da kada je došlo vrijeme da se glomaznost se za ulogu, morao je da odluči da li će bulk sa stimulansima ili to radi na starinski način; ubijajući ga u teretani. Izabrao je ovo drugo.

"Ja to naravno učinio zato što sam bio trijezan 10 godina i da ne želi da ništa", kaže on. "Imao sam realan razgovor." Mogu li to u tri mjeseca prirodno? Mogu li dobiti 30 kilograma f * ljudima mišića? ' Nisam znao da li ću moći učiniti to ili ne. Hvala Bogu-srećom-my f * cking tijelo brzo reagovala. "

Prema izvještajima, Bradley potpuno čuva u znak za cijelo vrijeme tijekom snimanja - čak je razgovarao sa djevojkom Suki Waterhouse karaktera.

American Sniper kina 16. Januar 2015.

Vanity Fair je sad.

Stars koji su promijenili težine za ulogu