Britanska decembarska zvezda: Claire Danes | BA.rickylefilm.com
Osobe

Britanska decembarska zvezda: Claire Danes

Britanska decembarska zvezda: Claire Danes

Upoznaj GLAMOUR decembra, poklopac zvijezda: Claire Danes

U ovom mjesecu je GLAMOUR časopisa, naš potpuno novi poklopac zvijezda Claire Danes govori o ju je živahna Domovinskog lik, voli majčinstvo i kako joj se dopada i pantalone njen suprug Hugh Dancy. Osim toga, ona nam je dao svoje mišljenje na rad u industriji dominiraju muškarci.

"Postoje još šokantno malo žena koje imaju pravi pozicije moći u mojoj industriji", Claire nam govori isključivo. "Mislim da zato što ne, ipak, imaju toliko iskustva sa prihvatanjem žena u autoritativno ulogama, znaš? Mi smo svi pomalo nervozni zbog toga. Mislim da je to mentalni skok žene moraju uzeti jer smo. Internalizovane ova ideja je da nam ne bi trebalo da krivotvoriti onako kako ja mislim da je to mijenja, ali to je Catch 22: trebate vidjeti žene uspješno voditi tim ulogama na da se osjećaju dovoljno sigurnom da se usudio pokušati ga sami Statistika su jasna, tu je. Ne [žalosnim smijeh] apsolutni paritet... "

Bez obzira na to, Claire igra ulogu Carrie o domovinskom nagrađivani, ali ona vidi sličnosti sa likom ona igra? "Istina je, Carrie je toliko razlikuje se meni na osnovi svakom nivou", odgovorila je.

"Ja bih biti katastrofalna CIA. Nisam čak ni politički zvijer. Pravim maštovit skokove cijelo vrijeme. Veoma sam dobar u pretvaranju, pretpostavljam."

U prosinačkom izdanju ona govori o tome kako joj je majčinstvo zapanjuje svaki dan. Govoreći o kao mama da malo Cyrus, ona je rekla:. "Volim ga, volim ga i ja sam beskrajno zadivljeni dubine u kojoj radim, kako nevoljne i fizičke i duboke da je čak i kad spava tu je duboki osjećaj odgovornosti. Kada se taj izbor, nikada ne možete UN-napraviti, a ja ne mislim da je bilo kojoj drugoj situaciji ili obaveza u kojoj je to slučaj. To je divno. I skromno. "

Naravno, Claire nedostaje njenoj domovini Costar, Damian Lewis: ". Nedostaje mi djeluju sa Damian, prije svega, On je izuzetno nadaren izvođač i mi nedostaje njegovo prijateljstvo, on je vrlo svijetle, smiješno momak, koji obožava svoju ženu i djecu. To je rijetko naći nekoga jednako talentirani kao on je nekako i zdrav. "

Aww!

Pročitajte cijeli intervju sa Claire na stranici 252.

Gledati prikolica Domovina za seriju četiri, ovdje!

Pitanje GLAMOUR decembar je od ponedjeljak 3. Novembra.

Preuzimanje za iPad mini i iPad

Koji vode TV na svijetu? Djevojke!