Britney Spears donje rublje - Intimna kolekcija Britney Spearsa | BA.rickylefilm.com
Osobe

Britney Spears donje rublje - Intimna kolekcija Britney Spearsa

Britney Spears donje rublje - Intimna kolekcija Britney Spearsa

EKSKLUZIVNO slika od Britney Spears 'linijom donjeg rublja

Kao što smo pisali prošlog mjeseca, Britney Spears izdaje liniju donjeg rublja i pidžame, i to će se zvati The Intimate Britney Spears.

Dobili smo ekskluzivni promo pucao iz nove kolekcije, a moramo reći, domet izgleda predivno.

Slika ima meki fokus Britney modeliranje koral, čipke donje rublje set, koji je se udružio sa delikatnim lancem oko vrata, a najbolji ABS smo ikada vidjeli.

A ako volite gledajući Britney je ABS, imaš sreće, pjevač je nedavno objavljeno netaknuti slike na Instagram, a vidi se da joj je naporno radio u teretani.

Govoreći o novoj kolekciji, Britney je rekao: "To je tako važno za žene da se osjećaju sigurni, seksi i osnažene, posebno u onim privatnim trenucima sa onim koje vole The Intimate Britney Spears će učiniti upravo to..

"Svaka linija u kolekciji je lijep sa vintage inspirisane detalja i fit za sve žene. Volim osjećaj seksi, tako da je ovo definitivno strast projekt za mene."

Kolekcija će lansirati 23. Septembra u događaju u Londonu, i to će biti dostupna isključivo na ASOS.com za mjesec dana i intimatebritneyspears.com Početak nedelje 23 oktobra.

Dana 24. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Britney Spears je dodao još jedan niz joj luk: donje rublje dizajner. Umetnik multi-platinasti i preduzetnik otkrila je da je kasnije ovog ljeta će lansirati liniju donjeg rublja i pidžame.

Oh, i ovo: to će biti u prodaji u Europi, kao i američki The Intimate Collection by Britney Spears će biti dostupna 9. Septembra u SAD-u i Kanadi i 26. Septembra za nas.

Od Britney 's uspon do slave, ona je bila lice Toyota, Herbal Essences, Pepsi, Sketchers, Elizabeth Arden, Proaktiv, bombone, Nissan, Hasbro. Isto tako, ona ima svoju uspješnu kolekciju mirisa - ona zapravo izdaje novi miris pod nazivom Fantasy Stage izdanje uskoro, tako da je to lijepo.

Dolazi vrlo brzo. Intimna Collection, koju moja malenkost. Http://t.co/HmtLIXYd83 Samo zavirite u ono što dolazi. Xo pic.twitter.com/6sE2rEuUFE

- Britney Spears (@britneyspears) 23. Jul 2014

U svakom slučaju, povratak na njen novi poslovni poduhvat - Brit donosi svoju viziju luksuznog pidžame na život sa razigranim komada za svaku ženu da se osjećaju lijepa.

Intimna Britney Spears asortiman nudi ženskog kompleta donjeg rublja, vintage inspirisane bustiers i kimona, kao i opušteno Loungewear kao što su dres camisoles, šorc i znojenje.

A ha! Ako iko zna znojenje, to je Britney (kuja).

U kolekciji ima i detaljna naramenice i prelijepim ukrasima, pored kukičanje ivica, satenske trake, i čipke trim.

"Svaka žena treba biti sigurni i lijepe u svemu ona stavlja na. Moja vizija za The Intimate Britney Spears je da stvori komade koji su seksi, luksuzan i udoban u isto vrijeme. Uzbuđen sam što ću predstaviti ovu kolekciju jer smatram da smo postigli upravo to ", rekao je Spears.

Po cijeni od 16 € -65 € i dodatno će se prodavati po online trgovaca, robne kuće, i specijalista butika širom Evrope. Također će se prodavati na ASOS.COM za mjesec dana kao dobro.

Britney Spears: nekad i sad