Broadchurch se vraća za seriju 3, ITV potvrđuje vijest | BA.rickylefilm.com
Osobe

Broadchurch se vraća za seriju 3, ITV potvrđuje vijest

Broadchurch se vraća za seriju 3, ITV potvrđuje vijest

Treba Broadchurch zaista vratiti za treću seriju?

Broadchurch, hit ITV šou sa procijenjenom od 9 miliona gledalaca, se vraća za treću sezonu. ITV potvrdio vijest, rekavši: ". David Tennant i Olivia Colman će reprizirati svoje uloge kao Alec Hardy i Ellie Miller za treće serije Detalji drugih glumaca, a snimanje datuma, će biti potvrđena kasnije."

Tvorac i pisac Chris Chibnall je rekao: "Bili smo preplavljeni da je devet milijuna ljudi svake sedmice su nastavili da nam se pridruže na obrtima Broadchurch Ovo trećem poglavlju je bio sjaj u mom oku dugo i ja sam. Oduševljeni što ponovo pišem ovih znakova. "

Helen Whitaker, GLAMOUR je stanovnik
Broadchurch ventilator nije previše zadovoljan sa vestima treće
serije, a evo i zašto.

"Sve je bilo tako savršeno. Joe je prognao (iako navodno u Broadchurch, ako ne možete slati ubica seks-uvrede u zatvor maksimalne sigurnosti, Sheffield je sledeća najbolja stvar. Jadna Sheffield!), I Miller i hardy prikovan slučaju Sandbrook i koja je tada završila svoje partnerstvo sa čvrstim stisak ruke. Kao DI Alec Hardy je razmišljao o tome da li je dobiti u taksiju, ona smanjena na crno. Da li bi on se vrati? Šta je prolazilo kroz njegov um? bilo je tako primamljiva. I upravo zbog toga nema potrebe za treću seriju.

"Broadchurch Snaga je uvijek bio u svojoj suptilnosti, a to je nespremnost da padne natrag na očigledan uređaje Lazier drama bi koristio za održavanje napetosti (primjer za to:. Hardy i Miller je vlažnim očima rukovanje Tek nisu poljubi, da ste shvatili koliko moćniji njihov ne ljubi je.) Gdje to mogu da uzimaju zdravo za treću sezonu? Olivia Colman i David Tennant (kao i Jodie Whittaker) su svi bili sjajan tokom, ali ako selu kriminala Broadchurch-a stopa je skočila od Danny smrti, niz posvećen Hardy i Miller jebote pijanice i kradljivaca neće biti tako neodoljiva, a nakon sudskog postupka Lee, Claire i Ricky - još jedno ubistvo mi već znamo prednosti i mane - je kao repetitivna kao što je zamorno.

"Ja ću biti tuning u, ako samo zato što sam gledao Olivia Colman recitirati njoj listu za kupovinu ako je prikazan na televiziji, ali ako oni ponovo razne sumorne Subplots da ove sezone proveo previše vremena, ja sam Nisam siguran da će to biti vrijedno toga. "

Pratite Helen na Twitteru @helbobwhitaker.

Zabava 2015: The Ultimate Edit