Brody Jenner prisustvuje vjeni Kim Kardashian ex Reggie Bush - vijesti o slavnim i tračarima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Brody Jenner prisustvuje vjeni Kim Kardashian ex Reggie Bush - vijesti o slavnim i tračarima

Brody Jenner prisustvuje vjeni Kim Kardashian ex Reggie Bush - vijesti o slavnim i tračarima

Brody Jenner objašnjava zašto je otišao na vjenčanje Kim bivša je

Bilo je sve vrste internet drama kada Brody Jenner prisustvovali svadbi Kim Kardashian 's ex Reggie Bush.

Razlog? jer je preskočio se na Kim venčanje da Kanye West, a on joj je korak-brat - tako da su svi bili pomalo ozlojeđen je otišao na vjenčanje Kim bivša je. Ljudi su počeli pitajući se: "Da li je Kim uznemirio li Kris prijeti da mu zabrani svih DASH butika li dugo patnje Bruce Jenner se uključe??"

Pa, zapravo, ništa od navedenog dogodilo. Jer nije bilo bukvalno ni dramu na SVE, prema sebi Brody.

"To je malo smiješno da su svi napravili tako veliku stvar od toga", rekao je Jenner Us Weekly. "Reggie je bio moj prijatelj za jako dugo vremena pa sam otišao na svoje venčanje. Sve je u redu."

Potom je objasnio zašto je morao da preskočite se na svadbi njegova polusestra je:

"Kim je bila u Parizu. Ja sam radio. Kim je bila u Parizu, to je jednostavno tako." A što se tiče Kim, ona nije napravila pometnju o pljosnatog, ili Brody prisustvuje svadbi:

"Kim nije mogao manje stalo Brody će Reggie vjenčanje. Brody je prijateljstva sa Reggie od prije mnogo godina Kim ih je upoznao", rekao je izvor.

IZVOR: Us Weekly

U ponedjeljak 14. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Brody Jenner je Kim Kardashian 's korak-brat. I on nije prisustvovao joj raskošnu svadbu da Kanye West. Što je i razumljivo - na kraju krajeva, to je bio daleko, daleko od LA i on je imao druge planove - naime, radnih obaveza (bio je DJ-ing). Kim je bila u redu s njim.

Ali, ono što je izazvalo sve vrste drame je činjenica da je on prisustvovati vjenčanju Kim Kardashian bivši dečko Reggie Bush ovog vikenda.

Igrač NFL vezali čvor s Kim Kardashian Lookalike Lilit Avagyan, koji je plesačica Los Angeles-based i koreograf, preko vikenda. Par, koji ima 14 meseci kćerku, Briseis zajedno, u braku u The Grand Del Mar u San Diegu.

Brody dijeli neke prilično fotografije sa veliki dan sa svojom djevojkom Kaitlynn Carter (navodno joj je nedostatak pozvati je glasine razlog Zbrisao je na Kimye vjenčanja).

Prirodno je bilo internet spekulacije da je ovaj frustrirani Kim i razljutila neke Kardashian Klan, ali zvuči kao da je zapravo nema drame.

"Brody i Reggie su stvarno dobri prijatelji. On ga je pozvao prije nekoliko mjeseci sa gostom. Što se tiče Kim, jedan nema nikakve veze s drugim", rekao je izvor za US Weekly.

Sumnjamo Kim je to smetalo - na kraju krajeva, morala je da se bave ovim traume ove sedmice. Ali Kris Jenner? Kladimo Brody I Bruce dobio ulji o tome.

Poznata vjenčanja koji će učiniti da se osećate sve toplo 'n' fuzzy unutra