Bruce Willis Emma Willis vesti za djevojčice - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Bruce Willis Emma Willis vesti za djevojčice - vijesti o poznatim ličnostima

Bruce Willis Emma Willis vesti za djevojčice - vijesti o poznatim ličnostima

Ova slatka slika Bruce Willis 'beba je napravio naš dan

Bruce Willis 'supruga Emma Heming-Willis, zajednička divan fotografija juce para novorođenče kćer Evelyn Penn vezivanje sa svojom starijom sestrom Mabel Ray.

Vijeće za implementaciju mira prikazuje mladu dva-godišnji Mabel držeći glavu njenog malog sestre, dok su tri sedmice starog Evelyn zuri u nju sa strahopoštovanjem. Ponosni mama Emma s titlovima slike: ". Početak jednog divnog prijateljstva"

Bruce Willis i njegov model i glumica supruga dočekali svoju drugu kćer zajedno 5. Maja, u LA-u Die Hard glumac je tata kćeri Rumer, 25, Scout, 22, i Tallulah, 19, sa bivšom ženom Demi Moore.

IZVOR: TWITTER

Dana 2. Aprila 2012. Godine, napisali smo.

Bruce Willis i supruga, Emma Heming najavili su jučer pozdravili devojčicu u Los Angelesu.

Mabel Ray Willis je svoju prvu bebu, težak nešto više od devet kilograma. Willis, koji je okrenuo 57 nedavno oženio 33-godišnja glumica i dizajnerica Heming prije nešto više od tri godine, u Turks i Caicos.

Glasnogovornik Willis izjavio je "[Par] su presrećni zbog najnovijeg člana svoje obitelji. I majka i beba su zdravi i rade lijepo."

Willis već ima tri kćeri (Rumer, Scout i Tallulah) iz njegove 13-godišnje brak Demi Moore.

Umri muški zvijezda se priprema za zauzet godinu sa prijavljeno pet filmova zbog out, uključujući Hladni svjetlo dana i GI odmazde.

IZVOR: LJUDI

Stilski TRUDNI

Koje druge STARS AR trudna?

26. Oktobra 2011. Godine, napisali smo.

Bruce Willis će postati tata po četvrti put nakon što je objavio da je njegova supruga, Emma Willis, je trudna. Njegov rep je potvrdio da je par očekivali zajedno svoje prvo dijete, dodajući da su "oduševljeni sa ovim vijestima i oni se radujemo dobrodošlicu ovaj najnoviji dodatak u svoje porodice", u službenoj izjavi.

Ema, 35, i Bruce Willis, 56, bili u braku u martu 2009. Godine Šesto čulo glumac već ima tri kćeri, Rumer, Scout i Tallulah sa svojom bivšom ženom Demi Moore.

IZVOR: LJUDI

Porodiljskog stil inspo od nekih chicest trudnica na svijetu